Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей217Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 46 из 59
Показано с 451 по 460 из 584.
    Гуру

re: Закордонний паспорт в Полтаві: питання, поради

Спасибо большое всем за информацию, особенно Enter.

Сходил мой друг, оформил. Судя по тому сколько заплатил - через ДП Документ.

Что меня больше всего удивило - вообще нет никакого документа что он вообще был в той окрестности. Даже квитанции не догадался сфотографировать.

Пророк

Ответ Сообщение от Pavvert Посмотреть сообщение
    Спасибо большое всем за информацию, особенно Enter
    Пжл.
    Может, кому-то поможет, кто-то сэкономит немного денег.

Ответ Сообщение от Pavvert Посмотреть сообщение
    Сходил мой друг, оформил. Судя по тому сколько заплатил - через ДП Документ.
    Что меня больше всего удивило - вообще нет никакого документа что он вообще был в той окрестности. Даже квитанции не догадался сфотографировать.
    Меня приглашали в миграционную службу на беседу по поводу моего обращения. Главный вопрос: "Кто-то отказывал обслуживать без услуг ДП "Документ", или заставлял пользоваться услугами ДП "Документ".
    Я им объяснил, что все намного тоньше, - люди толком и не понимают, что их подключили на платные услуги...
    Пророк

Через вихід з ладу обладнання на Поліграфкомбінаті «Україна» можливі затримки у виготовленні закордонних паспортів

Поломка обладнання призвела до зменшення виробничих потужностей підприємства до 4,5 тисяч паспортів на добу. Разом з цим, щодня підрозділи міграційної служби оформлюють понад 8 тисяч заяв громадян про оформлення паспорта для виїзду за кордон, отже до відновлення виробничих потужностей ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів» можливі затримки в оформленні закордонних паспортів та порушення встановлених законодавством термінів їх оформлення.

* * *

Katrusia Katrusia:
    Ми влаштувались в міграційну службу, викрили посередників? підпільні черги, та махінації на державному рівні. Як заробляють на біометричних паспортах дивіться у суботу, 4 квітня, о 22.15 на Телеканалі ZIK.

Пророк

Ответ Сообщение от Enter Посмотреть сообщение
    Поломка обладнання призвела до зменшення виробничих потужностей підприємства до 4,5 тисяч паспортів на добу
    Быстро сообразили. Луддиты.
    Гуру

Теж вчора здавала документи на Шкільному, 4. Завдяки Ентеру я мала достатнє уявлення як воно буде все проходити. У чергу я прийшла записуватися 26 березня, а номерок мені видали аж на 2 квітня. Тобто, аж тиждень довелося чекати.. Коли записували у чергу, мені сказали які документи я маю принести із собою, та скільки це буде коштувати, якщо платити черз них, тобто через ДП Документ, і як я можу зекономити 100 грн, заплативши самостійно по тих реквізитах, що лежать на столі у коридорі. Мене, чесно кажучи, це здивувало, бо я була морально готова добиватися від них інформацію як оформлятися самостійно мало не з боєм, а вони так самі взяли все і розповіли. Але, як виявилося, не всім розповідають, або у недостатньо зрозумілій формі це роблять. Коли я вже сиділа у черзі на подачу документів, розговорилася із жінкою. Я ії впізнала - вона записувалася у той же день, що ї я. Вона мала на руках квитанцію на сплату 600 з чимось грн. І про те, що можна було самостійно заплатити, вона не знала. Каже, що до неї підійшла співробітниця і сказала йти за нею у кабінет, оформлятися. Ну, жінка і пішла, там вона написала заяву, і з неї взяли 600 грн. Тобто, якщо людина не вивчала це питання в інтернеті, і не має чіткого уявлення як воно все робиться і скільки коштує, то є шанс, що з неї таки вдасться видурити зайву сотню.
    Мені дуже пощастило, що ранок того дня, коли я подавала документи, був сонячний, хоч і не дуже теплий. Тому що чекати півгодини, доки вони почнуть запускати людей у приміщення, під зливою, було б сумнівним задоволенням З чотирьох робочих місць працювало всього три, і то не одразу. Спочтаку було лише одне, і черга рухалася дуже повільно, а потім підключилися ще два, і справа пішла значно жвавіше. Я мала 19 номер і в кабінет зайшла десь о 9:30, чи щось таке. Майже тоді, коли й повинна була згідно часу, що записаний у талончику електронної черги. Дуже потішило, що співробітники не заводили до кабінету своїх знайомих без черги, ну, або мені так пощастило. Співробітниця, що приймала у мене документи була привітна і доброзичлива. Взяла у мене документи, дала написати дві заяви, сфотографувала мене. З відбитками пальців довелося повозитися - ота машинка щось заглючила і все не хотіла іх сканувати. Я вже тиснула так на скло, що аж пальці позводило, а результату ноль. Виявилося, що просто потрібно було протерти скло, і все з першого разу вдалося - і відбитки, і підпис .
    Загальне враження, якщо не враховувати отого вранішнього маринування людей під дверима, краще ніж я очікувала. Особливо, якщо порівнювати із отриманням мого першого закордонного паспорту у 99 році на Садах. Досі пам'ятаю оті жахливі багатогодинні черги з шостої ранку через увесь двір, де ні присісти, ні від сонця сховатися, скандали мало не до смєртоубійства типу "жєнщіна, вас тут нє стояло", зверхнє і хамовите відношення співробітників, безкінечний потік "своїх людей", яких дядьки у погонах заводили у кабінет без черги. Я, звичайно, далека від думки, що все ідеально, але все ж таки хоч, трошечки, на один крок, але ми відійшли від того приниження, що було раніше і наблизилися до цивільного вирішення питань.
    Пророк

Ответ Сообщение от Lindorie Посмотреть сообщение
    Але, як виявилося, не всім розповідають, або у недостатньо зрозумілій формі це роблять... І про те, що можна було самостійно заплатити, вона не знала. Каже, що до неї підійшла співробітниця і сказала йти за нею у кабінет, оформлятися. Ну, жінка і пішла, там вона написала заяву, і з неї взяли 600 грн. Тобто, якщо людина не вивчала це питання в інтернеті, і не має чіткого уявлення як воно все робиться і скільки коштує, то є шанс, що з неї таки вдасться видурити зайву сотню
    Именно. Такой себе, мягкий разводнк.

Дуже потішило, що співробітники не заводили до кабінету своїх знайомих без черги, ну, або мені так пощастило
    Я тоже ничего такого не наблюдал. Предполагаю, что особо важных персон могут обслуживать по окончанию очереди. В любом случае, это очень большой плюс, - очередь с номерками «официальная» и всех примут, поэтому, нет повода для неврозов.

оті жахливі багатогодинні черги з шостої ранку через увесь двір, де ні присісти, ні від сонця сховатися, скандали мало не до смєртоубійства типу "жєнщіна, вас тут нє стояло", зверхнє і хамовите відношення співробітників, безкінечний потік "своїх людей"… все ж таки хоч, трошечки, на один крок, але ми відійшли від того приниження
    О, да!
    Пророк

yil
    Новачок

Подскажите может кто знает, сколько стоит на школьном сейчас, детский загранпаспорт.
    Новачок

Вартість дитячого закордонного паспорта не відрізняється від вартості дорослого закордонного паспорта.
    Пророк

Ответ Сообщение от yil Посмотреть сообщение
    Подскажите может кто знает, сколько стоит на школьном сейчас, детский загранпаспорт.
    Обычный паспорт получили для ребёнка 2 недели назад за 291 гривну.. сейчас придумали новый геморрой справку с жека о национальности!! ребёнка мы не делали но ухом слышал стоит 70 гривень))

Ответ Сообщение от FaviaTravel_manager Посмотреть сообщение
    Вартість дитячого закордонного паспорта не відрізняється від вартості дорослого закордонного паспорта.
    Та вы что))
+ Ответить в теме
Страница 46 из 59