Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей217Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 39 из 59
Показано с 381 по 390 из 584.
    ри?

re: Закордонний паспорт в Полтаві: питання, поради

Ответ Сообщение от DmitryV Посмотреть сообщение
    Сегодня девушка ходила на школьный 4, ей озвучили сумму 480 грн и срок месяц. Я понимаю что ей скорей всего насчитали и плату за страховку, но если ее откинуть это сколько гривен 100? То не намного дешевле с учетом очередей получается.
    Пояснюю ще раз, 377 грн. Дєвушка Ваша должна була на стінку подивитися, там викладені платежі на цю суму. 480 грн озвучують УСІМ, але це нагіналово - їх платите тоді, коли Вам впадлу тащитися в банк і платить самостійно по платіжкам, і писать заяву вручну. Заплатіть 480 грн. - і на місці Вам роздрукують заяву і заплатять Ваші гроші в айбокс. Всього-то поход в банк і бумажка-заява коштує 110 лишніх грн.

Новачок

У меня вопрос, может вы мне ответите , короче в апреле 2013 года в Киеве, подал доки на загранку, нужно было забрать через месяц, ну так сложилось , что в Киев до сегодняшних дней не могу попасть, так вот смогу забрать ли я его , или есть так какие то ограничения , что может придется новый делать? или возможно забрать? спс за помощь
    Гуру

Ребята, подскажите, актуальны ли ещё выложенные в этой теме реквизиты, суммы и бланки? Планируем заняться оформлением в ближайшее время. И подскажите, если ребёнка сразу в паспорт вписывать, ему тоже на Пионерский с нами идти, чтобы сфотографироваться?
    Пророк

Ответ Сообщение от Янkа Посмотреть сообщение
    Ребята, подскажите, актуальны ли ещё выложенные в этой теме реквизиты, суммы и бланки?
    30 календарних діб - 377 грн. 15 коп. Всі бланки дадуть в паспортному столі, в найближчому баку заплатите і відразу назад віднесете.

И подскажите, если ребёнка сразу в паспорт вписывать, ему тоже на Пионерский с нами идти, чтобы сфотографироваться?
    http://dmsu.gov.ua/posluhy/dokumenti...izdu-za-kordon
    А шо у нас на Піонерському? Знаю на Бірюзова та Шкільний 4.
    Пророк

если ребёнка сразу в паспорт вписывать, ему тоже на Пионерский с нами идти, чтобы сфотографироваться
    Я приносила готовые фотографии ребёнка.
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Tiramisu, на закордонний паспорт?
    Пророк

З 1 січня в Україні розпочинається оформлення біометричних паспортів для виїзду за кордон. Про це йдеться в повідомленні Державної міграційної служби.

Біометричний паспорт буде виглядати майже так само, як звичайний закордонний паспорт, відмінністю буде електронний чіп, вбудований в обкладинку паспортної книжки, а також спеціальна позначка на обкладинці, яка вказуватиме на присутність цього чіпа.

На чіп будуть вносити інформацію про особу власника, яка є на сторінці даних паспорта, а також біометричні дані – оцифрований образ обличчя, оцифрований підпис, та відбитки вказівних пальців рук.

Для оформлення біометричного паспорта необхідно звернутися виключно до підрозділу міграційної служби, де під час оформлення заяви буде здійснено фотографування та сканування відбитків пальців рук. Жодна особа або організація, окрім міграційної служби, оформити біометричний паспорт не зможе.

http://www.hromadske.tv/politics/vid...ochnetsya-1-s/
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Я фігєю, дорогая редакция © Полтавцям не можуть видати біометричні паспорти, бо нове сучасне обладнання не працює
    ри?

Ок, тепер вопріс з послєдніх ослячих лав: в минулому році оформила загранку - тепер переоформлювати на біометричний?
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

laithemmer, хз. У мене аналогічне питання, тіко я закордонний трохи раніше оформлював. Якщо правильно зрозумів, біометрика полегшує процес видачі віз у порівнянні з звичайним закордонним. Але це все сказано лише на словах, а як воно на ділі - треба поспостерігати.
+ Ответить в теме
Страница 39 из 59