Вы просматриваете тему Закордонний паспорт в Полтаві: питання, поради в подразделе Вопросы и ответы, который находится в форуме Гостевая Полтава форума; Сообщение от Арсенал Взагілі то це нічим не передбачено і це не потрібно. У мене
А ты попробуй ей доказать.
Я з паспортом! Щастяяяя
kobieta, итого? ;)
+, насчет "итого?" =)
26го ровно 31 день, как документы подал. Есть смысл идти за ним или еще недельку повременить?
ИТОГО не помінялося - всі гроші були заплачені на момент подачі документів (397,15 грн, включно з комісією банка - 20 грн).
Сьогодні 47 день з моменту подачі документів. Через 30 днів мені сказали, шоб я почекала приблизно 2 тижні і прийшла в Пт (16.07). В Пт я прийшла і мені сказали, шо паспорт в базі вже є, але в наявності нема - приходьте в Пн. По телефону таке не кажуть, тому кожен раз доводилося їхати.
pimstone, ну, дивіться яка тенденція: тиждень тому отримали люди, які подали паспорта в перших числах червня, сьогодні отримала я (подача - четверте липня), мабуть і вам черезтиждень можна вже цікавитися.
недельку, а лучше 2. Ходил на прошлой неделе- выдают только тем, кто сдавал в первые числа июля)+, насчет "итого?" =)
26го ровно 31 день, как документы подал. Есть смысл идти за ним или еще недельку повременить?
Сколько стоит поменять паспорт? Наверное, цена такая же, как и при первичном получении? У меня в этом году истекает 10 лет, нужно новый оформлять.