Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей217Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 31 из 59
Показано с 301 по 310 из 584.
    Новачок

re: Закордонний паспорт в Полтаві: питання, поради

Очень быстро и хорошо все делается на школьном, очередь двигается мгновенно. Все бы устроило, если бы не одно НО.
    Нужно сделать 3 платежа, 82,15 + 120,00 (зарисована сумма 85,15, которую платила Марина из 28-29 страниц и указано 120) + 170 держмыта.
    Когда я зашел в кабинет и попросил реквизиты для оплаты, меня культурно спросили, буду ли я пользоваться их помощью по оформлению (стоимостью 111 грн). При отказе милое личико Наташи (так зовут девушку из кабинета, напротив фотографирующей) стало таким, что захотелось спрятаться куда нибудь. Чуть ли не послав меня матом, было предложено переписать реквизиты в коридоре. Ну я и переписал, все, кроме реквизитов на оплату держмыта. Я вместо 170 оплатил 174,30 за быстрый бланк (если пасспорт делать в течении 10 дней). Вернулся в банк - платеж уже прошел, пишите заявление на Пушкина 33 блаблабла. Сомневаюсь, что мне вернут эти 174. Да и времени нету бегать, искать куда писать. Знать бы хоть куда (чек сохранил). Пошел и оплатил еще раз 170 по правильным реквизитам (
    Вот так я сэкономил 111 грн, а про_извините_какал 174.

Никаких несудимостей не спрашивали, оригиналы документов почти не смотрели, оформление и фото заняли 5 минут. Норм, но будьте внимательней меня, экономнее =)

Пророк

Ответ Сообщение от pimstone Посмотреть сообщение
    Никаких несудимостей не спрашивали, оригиналы документов почти не смотрели, оформление и фото заняли 5 минут. Норм, но будьте внимательней меня, экономнее =)
    так а чого ви не взяли ту квитанцію, яку я дала?
    Новачок

да взял я, только в желании сделать все дешевле и, что самое главное - ничего не напутать (нужно три платежа, а у вас в квитанции - два)... короче инициатива наказуема. Вечно я что-нибудь напутаю с бумагами (
    Новачок

я ранее написала реквизиты и указала три суммы которые надо было оплатить. Я собирала документы сама и вышло все 350 грн.
    Пророк

Була сьогодні на Шкільному, 4. Хотіла вже забрати свій паспорт (минуло 30 днів), але нє: сказали, шо тільки почали друкувати червневих подавачів. Мій буде може десь через два тижні! І забирати вже на Пушкіна
    Пророк

вже проблеми закінчились, трохи затримують, то вже можно планувати відпочинок, не забувайте про небезпеку, та гарну страховку якщо зібрались за кордон,Страхування під час перебування за кордоном, Страхові суми обираються як за бажанням клієнта, так і з урахуванням вимог країни подорожі.
    Пророк

Ответ Сообщение от Хоттабыч Посмотреть сообщение
    вже проблеми закінчились, трохи затримують, то вже можно планувати відпочинок
    ем... от якраз і не можна ж
    По тому, шо передають в новинах (бланків валом, хоть на експорт штампуй), я вже думала, шо мені віддадуть паспорт вчасно і все, але тепер + 2 тижні і ніхто не гарантує. Яким образом це сприяє плануванню відпустки?
    Новачок

Можливо не потемі. Інформація стосується вклеювання фотографії в паспорт при досягненні 25 і 45 років. Коли приходиш в міграційну службу вони просять сплатити 19,40 за те, що у вашому паспорті надпис зроблять друкованими літерами (штампом), а у разі відмови то від руки. При цьмо не кажуть, що це не обовязково. А взагалі штамп ставлять безкоштовно. В октябському відділенні вимагають довідку з жеку про те, що Ви дійсно проживаєте за вказаною адресою і Вас не зняли з реєстрації за рішенням суду. Підсумовуючи все написане - для тог, щоб вклеїти фото в паспорт Вам потрібно принести свій пасорт і дві фотокартки, більше нічого платити і щось приносити непотрібно.
    Новачок

Взагалі то довідку про місце реєстрації зараз потрібно нести в кожен паспортний стіл, коли вклеюєш фото.
    Новачок

Взагілі то це нічим не передбачено і це не потрібно.

Ответ Сообщение от Marina- Посмотреть сообщение
    Взагалі то довідку про місце реєстрації зараз потрібно нести в кожен паспортний стіл, коли вклеюєш фото.
    У мене запитання - Якщо Ви прийдете вклеювати фото і у вас запитають чи Ви пройшли флюрографію, і при цьому попрохають Вас принести аналізи, - що Ви зробите?
+ Ответить в теме
Страница 31 из 59