Вы просматриваете тему Закордонний паспорт в Полтаві: питання, поради в подразделе Вопросы и ответы, который находится в форуме Гостевая Полтава форума; Сообщение от 23q мы ж в Украине живем, нужно лично пороги оббивать и не один
Знайомий дав ссилку на сайт полтавської фірми, яка займається всякою документацією - тіпа, загранпаспорти і шось там ще - http://pasportplus.net.ua
Я так розумію, це приватна організація, яка є посередником між чєловєком і державою.
Хтось користувався їх послугами? Думаю спробувати (в пн подзвоню їм) - може вони все здєлають, а я тіки гроші заплачу і не нада буде оббивати пороги?
kobieta, узнай, нам цены не забудь озвучить
Паспорт громадянина України для виїзду закордон Ви можете оформити самі. Для цьго Вам потрібно звернутися в СГІРФО(паспортний стіл) на Маршала Бірюзова і заплатити натупні платижі 170 грн. держ. мито, 87,15 послуги СГІРФО, 120 бланк паспорту. Всі інші платежі є необов’язковими і Вам їх нав’язують незаконно. Отримати Ви його сможете за 35 днів. Та фірма про яку ви запитуєте візьме з Вас 680 грн. і виготовить паспорт за "30" днів. Якщо цікамить перший варіант то можу розповісти що саме потрібно казати щоб вийшло меньше. А взагалі я собі планую робити паспорт громадянина для виїзду закордон тільки з одним ОБОВЯЗКОВИМ платежем 170 грн. Інші я вважаю необов’язковими і незаконними.
Буду намагатись це зробити. За останній час хто і за скільки робив "закордонній паспорт"?.
Пара годин ввечері на ознайомлення з потрібною "нормативною базою" - і не треба переплачувати зайвих 200-300 гривень.
Не такі вже й великі гроші, але "на дорозі не валяються".
Люди в державних установах теж не дурні, і зайвий раз мати клопіт та проблеми на свою голову не бажають.
Тому, коли один з п'ятидесяти відвідувачів має бажання "по закону та без зайвих платежів", то як правило "палиці в колеса" ставити не будуть.
В тому то й справа, що якщо ти не знаєш то з тебе ці гроші візьмут. Я коли прийшов щоб дізнатись які потрібно заплатити ОБОВЯЗКОВІ платежі то мені відповіли : "Якщо ви хочете зробити "закордонний паспорт" то Вам потрібно заплатити 650 грн." І Вона дістала папірець на якому болу 6 платежів, якщо ті плетежі додати то виходить сума 628,15. Незрозуміло звідки ще взялось 21,85. Я їй сказав що мені потрібно знати тільки обовязкові платежі і жодних консультацій мені не потрібно. Після цих слів сума зменшелась до 3 платижів.