Ch!p, при мені на Бірюзова дівчина оформлювала паспорт, то у неї прописка була обласна.
До речі, те що прописка у неї якогось району Полтавської області дізнався тому, що паспортист в мої документи приколола ксерокопію її паспорта )
Вы просматриваете тему Закордонний паспорт в Полтаві: питання, поради в подразделе Вопросы и ответы, который находится в форуме Гостевая Полтава форума; Ch!p , при мені на Бірюзова дівчина оформлювала паспорт, то у неї прописка була обласна.
Ch!p, при мені на Бірюзова дівчина оформлювала паспорт, то у неї прописка була обласна.
До речі, те що прописка у неї якогось району Полтавської області дізнався тому, що паспортист в мої документи приколола ксерокопію її паспорта )
Ну, точно не знаю.
Знаю, що коли був у Зінькові прописаний, то ходив на Пушкіна. Правда, з паспортом тоді так і не вийшло - не склалися обставини.
Через деякий час уже з полтавською пропискою довелося їхати на М.Бірюзова. Може можна було й на Пушкіна, я не взнавав, але секретарі з роботи відправили на М.Бірюзова. (секретарям я в цій справі довіряю, вони у нас і візами для співробітників займаються, і з паспортами помагають)
Странно, что эту статью еще не обсуждали http://www.bagnet.org/news/investigations/32345
Я делал паспорт зимой 2010го, что то в районе 600 грн. Отказался от страховки, но отказаться от послуг ДП Документ мне никак нельзя было, как объяснила тетенька. За границу хотелось, а разборки устраивать не очень, заплатил. Вот на этом и держится фирма Рога&Копыта...
Кстати, очередной пример торговли воздухом, как и в обсуждавшейся здесь УЖК.
я слышал, что если человек "военнообязанный", то загранку делают только на год... есть такое? или ложная тревога?
Nenormalnuj, ага, фальш-старт. Просто якщо ви військовозобов'язаний, вам треба брати довідку, про те що ЗСУ не проти видачі вам закордонного паспорта.
Закордонний паспорт
Для оформлення закордонного паспорта необхідно мати такі документи:Підстави для тимчасової відмови у видачі закордонного паспорта
- оригінал паспорта громадянина України;
- оригінал ідентифікаційного номера (жінкам, що змінили прізвище або ідентифікаційний номер на нове прізвище);
- для чоловіків з 18 до 25 років- при відсутності військового квитка з відміткою про проходження строкової служби довідку з воєнкомату проте, що воєнкомат не заперечує у видачі закордонного паспорта ;
- закордонний паспорт (за наявності);
- проїзний документ дитини (за наявності).
Громадянину може бути тимчасово відмовлено в оформленні закордонного паспорта у разі, коли:
- Він обізнаний з відомостями, що становлять державну таємницю (у разі від’їзду за кордон на ПМП);
- Діють неврегульовані аліментні , договірні чи інші невиконані зобов’язання - до їх виконання.
- Він засуджений за вчинення злочину (на час оформлення матеріалів на закордонний паспорт).
- Він ухиляється від виконання зобов’язань покладених на нього судовим рішенням - до закінчення провадження у справі.
- Проти нього порушено кримінальну справу - до закінчення провадження у справі.
- Він свідомо сповістив про себе неправдиві відомості.
- Він підлягає призову на строкову військову службу.
- Щодо нього поданий цивільний позов до суду.
- Він перебуває під адміністративним наглядом органів внутрішніх справ.
Внесення змін до закордонного паспорта
Для внесення відомостей про дітей та вклейка їх фото, необхідно мати:
- закордонний паспорт;
- свідоцтво про народження дитини, з 16 років ще і паспорт;
- внутрішній паспорт батьків;
- на дітей з 5 років 2 фотографії (3,5 х 4,5);
- дітям до 16 років довідку про їх місце реєстрації.
Довідка про судимість
Для оформлення довідки необхідно мати паспорт громадянина України.
Довідка може бути оформлена для:
- Оформлення візи для виїзду за кордон;
- Працевлаштування за кордоном;
- Оформлення громадянства;
- Оформлення посвідки на проживання;
- Надання в установи Іноземних держав;
- Надання в банківські установи;
- Оформлення на роботу;
- Надання в органи соцзабезпеченням для влаштування в будинок інтернат;
- Здійснення установлення (опіки, піклування);
- Оформлення або поновлення паспортних документів;
- Оформлення дозволу на зброю;
- Оформлення дозволу на роботу з вибуховими речовинами.
- Оформлення дозволу на роботу з наркотичними засобами, психотропними речовинами та прекурсорами.
Проїзний документ дитини
Для оформлення проїзного документа дитини необхідні мати:
- завірений у нотаріуса дозвіл від батьків на оформлення проїзного документа дитини. Якщо батьки розлучені, то дозвіл від одного із батьків з ким проживає дитина та свідоцтво про розлучення;
- паспорта обох батьків. Якщо батьки розлучені, то паспорт від одного із батьків з ким проживає дитина;
- свідоцтво про народження дитини, з 16 років ще і паспорт громадянина України;
- 4 фотографії (3,5 х 4,5 );
- Ідентифікаційний номер дитини;
- дітям до 16 років довідка про їх місце реєстрації;
- проїзний документ дитини (за наявності).
Для оформлення шенгенської мультивізи (Польща) необхідно надати такі документи:
- 2 фотокартки (35Х45 мм 80% обличчя);
- копію паспорта громадянина України;
- копія ідентифікаційного номера;
- закордонний паспорт.
http://www.edaps.com/news/n1569Заявление пресс-службы консорциума «ЕДАПС» о нормализации ситуации по производству загранпаспортов
19.04.2012
Консорциум «ЕДАПС» с 17 апреля 2012 г. переходит в трехсменный режим работы по производству загранпаспортов для того, чтобы в течение нескольких дней ликвидировать очередь, образовавшуюся из-за бюрократических проволочек при подписании контракта на изготовление паспортных документов для граждан Украины.
По существующим производственным прогнозам консорциум «ЕДАПС» планирует в течение 7 дней ликвидировать накопившуюся очередь, производя в день 10-12 тыс. паспортных документов.
Это позволит привести ситуацию в режим стандартного качественного обслуживания граждан Украины, обращающихся за оформлением паспортов для выезда за рубеж.
как в городе ситуация на текущий момент? Проволочки с получением есть?