Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей1Благодарности
  • 1 Сообщение от Victorious
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 4 из 4.
    Новачок

Необхідно провести гарну екскурсію історичними памятками нашого міста

Доброго дня шановні!!
    Хочу попросити Вашої допомоги.
    Наступного місяця у нашому місті буде дуже шанована мною людина, якій потрібно організувати приємну прогулянку нашим містом
    Підкажіть, будь-ласка, де можна взяти цікаву і правдиву інформацію про історію нашого міста?
    5-поверх обласної бібліотеки прошу не пропонувати
    можливо це якісь конкретні книги або відеоматеріали
    в ідеалі - зараз по місцевому телебаченню щосереди іде програма, присвячена цьому питаню, проте подивитися її я не маю змоги
    Дякую за Вашу допомогу

Пророк

Re: Необхідно провести гарну екскурсію історичними памятками нашого міста

найкраща, на мою думку, з ПОПУЛЯРНИХ книг - ПОЛТАВА. ІСТОРИЧНИЙ НАРИС, в-во Полтавський літератор, 1999р., 280 сторінок, добре ілюстрована. я колись купував її у в-ві Полтава на Шевченка, але зараз, боюсь, за нею все ж доведеться йти на 5-й поверх бібліотеки...
    Загалом до ювілеїв понавипускали чимало; ці книжки й брошури продавались і зараз, мабуть, продаються у кіосках "Преса", але точно є в магазині "Союздрук" на розі Пушкіна і Фрунзе (Кобеляцької). Запитайте, вам порадять. Запевняю вас, що навіть книжки на 20 сторінок, якщо її уважно прочитати, вистачить на дуже змістовну екскурсію:)
    part of me

Також можна скористатися послугами екскурсовода, але це буде коштувати грошей, і на одного чоловіка, думаю, не малих.
    Гість
    Гість

Щиро вдячна за змістовну пораду. Думаю декілька книжок по 20 - сторінок мені вистачить)
+ Ответить в теме