Знайомий із-за кордону приїздить, щоб вклеїти фото в паспорт для своєї дівчини на 25 років. Хтось знає чи зможе він це зробити без неї і що йому треба робити? Я думаю, що буду теж в Полтаві, коли він приїде і зможу йому допомогти.
Вы просматриваете тему Паспорт в Полтаві: отримати, обміняти, вклеїти фото в подразделе Вопросы и ответы, который находится в форуме Гостевая Полтава форума; Знайомий із-за кордону приїздить, щоб вклеїти фото в паспорт для своєї дівчини на 25 років.
Знайомий із-за кордону приїздить, щоб вклеїти фото в паспорт для своєї дівчини на 25 років. Хтось знає чи зможе він це зробити без неї і що йому треба робити? Я думаю, що буду теж в Полтаві, коли він приїде і зможу йому допомогти.
Даже если приймут фото и паспорт и сделают, то ведь его без нее ему все равно потом не отдадут. Тем более, что человек под новым фото заново расписывается в паспорте.
Вообще то подразумевается, что если гражданин Украины постоянно проживает за её пределами, то такой гражданин давно выписался у себя на родине, и в чужой стране стал на консульский учет
Чем люди думают?!
Как чиновник может принять новую фотографию для вклеивания в паспорт, если гражданин не будет подавать документы лично?!
Ведь так можно изготовление липовых документов на поток поставить.
Вклеювання фотографій до паспорта громадянина України при досягненні 25- та 45-річного віку
Подача заяви
Подається заявником особисто
dmsu.gov.ua
Абсолютно бесперспективно.
Державна міграційна служба України Офіційний
Управління ДМС у Полтавській області
Полтава, вул. Пушкіна, 63
Телефони, за якими можна отримати консультації з питань надання адміністративних послуг
Паспорт громадянина України (0532) 51-02-45
Київський районний відділ в м. Полтава вул. М. Бірюзова, 36, м. Полтава +38 (0532) 56-67-18
Ленінський районний сектор в м. Полтава пр. Рибальський, 16-а, м. Полтава +38 (0532 )52-09-62
Октябрський районний відділ в м. Полтава вул. Г. Сталінграду, 30, м. Полтава +38 (0532)66-07-66
Полтавський районний сектор вул. Луценка, 19- а, Полтавський район, м. Полтава +38 (0532) 59-91-40
fragov, краще нехай вона приїде сама, хоч і прострочить вклейку - санкція там не велика.
laithemmer, бачиш, за рік трохи змінилося )