Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей3Благодарности
  • 2 Сообщение от 23q
  • 1 Сообщение от 23q
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 5 из 5.
    Гoсть
    Гість

О часи, о звичаї

Нещодавно мені до рук потрапила рекламна листівка так званого ресторану – клубу «Бессоница». І ось що я вичитав з цьго папірця. « Каджую пятницу БЕССОННАЯ НОЧЬ.». Дякую.В мене і так сон поганий. «Всем бесплатный коктейль». Теж дякую. Ми вже знаємо ці «бесплатно». «Вход парням 50грн. Девушкам до 23-00 free. (После 23-00 30грн.)» Ну, 30грн це зрозуміло. А що таке free ? Виявляється «бесплатно». Чи не забагато дармовщини? Знаємо. Бесплатно, бесплатно, а як принесуть рахунок, то очі на стелю лізуть і серце біжить за валідолом.
    Далі ще цікавіше. «Fase Control» і «Dress Code». Це коли роздивляються твою пику і одяг. Щоб неголений та у джинсах не приперся. Ну, у філармонії чи оперному це зрозуміло. Але у ресторані? Не пускати клієнта у джинсах чи кросівках? Та ще й у наш час, коли цих ресторанів та кафешок вже більше ніж нас самих.?! Що за маячня! Цим напевне вельмишановні господарі «Бессонницы» хотіли підкреслити аристократичність свого «клубу».
    А тапер про перше найголовніше, що нам пропонують. ТОПЛЕС ОФИЦИАНТЫ. Щож це за диво, цей топлес? Читаємо в енциклопедії:
    То́плес (англ. topless — без верха) — термин, который используется для обозначения обнажённой женской груди в общественных местах.
    Це що ж, якась баба з голими ціцьками буде приносити мені з жінкою борщ чи вареники? Та моя благовірна видряпає очі і цій топлес-бабі і , найголовніше, мені! Але це ще не все. Ось друге найголовніше. «МУЖСКОЙ СТРИПЗИЗ от MR.SMITH». Як кажуть росіяни, «тут уж и вобшче». Щоб я платив гроші за голих «містерів»? Та я краще в лазню піду. І дешевше, і мужиків більше. І всі як один голі-голюсенькі. Милуйся скільки хочеш. І до того ж дійсно безкоштовно!!!
    І закінчується листівка обіцянкою: «МЫ СДЕЛАЕМ ВАШУ ЖИЗНЬ БЕССОНННОЙ». Оце правда. Оце вже істина. Думаю, що відвідавши хоч раз цей «чудо-ресторан», я б довго не заснув! А ви, шановні земляки?

05.06.2013 5:08

Пророк

Re: О часи, о звичаї

Ответ Сообщение от Гoсть Посмотреть сообщение
    Думаю, що відвідавши хоч раз цей «чудо-ресторан», я б довго не заснув!
    Не переймайтесь. Значит этот ресторан не ваш.
    23q
    23-й участник

О часи, о звичаї
    заметка в стиле журнала "крокодил", или "перець", вам он наверно ближе, оккупантами издавался (родственниками и дедами вашими)
    Новачок

Головне не стиль, а зміст, тема, проблема про яку йдеться.
    Щодо журналів «Крокодил» і «Перець», то це були чудові журнали. І я Вам вдячний за високу оцінку мого стилю!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

А я и не переживаю. Просто когда я расскажу о том , что творится в этом «клубе-ресторане», как там люди работают по 17-18 часов в сутки и без зарплаты, как молоденьких украинских девчонок-официанток приезжие татаро-монголы заставляют раздеваться до гола, то и Вы скажите: « это ресторан не мой»
    23q
    23-й участник

Ответ Сообщение от classic Посмотреть сообщение
    Просто когда я расскажу о том , что творится в этом «клубе-ресторане», как там люди работают по 17-18 часов в сутки и без зарплаты, как молоденьких украинских девчонок-официанток приезжие татаро-монголы заставляют раздеваться до гола
    с этого и надо было начинать, вводите, понимаешь ли, людей в оману.
+ Ответить в теме