Якщо Ви зверталися до працівників міліції з будь-якого питання, чи залишилися задоволені реагуванням?
Вы просматриваете тему Якщо Ви зверталися до працівників міліції, чи залишилися задоволені реагуванням? в подразделе Вопрос относительно работы милиции, который находится в форуме ГУМВД Украины в Полтавской области; Якщо Ви зверталися до працівників міліції з будь-якого питання, чи залишилися задоволені реагуванням?
Звертатися не доводилося
Задоволений повністю
Частково
Незадоволений
Якщо Ви зверталися до працівників міліції з будь-якого питання, чи залишилися задоволені реагуванням?
Декілька раз із письмовими заявами звертався до Октябрського РВ-жодної письмової відповіді не отримав! Тому до цього часу невідома доля моїх звернень...
Они же на много букав ни риагируют![]()
Им вообще впадло заявы принимать. Показатели себе портить.
А так, всё в ажуре, заявы нет-**** опера сидит на стуле, ставка идёт.
Очень редко приходилось общаться с милицией, но всегда оставался недоволен. Жизнь усложнить - это они могут, а вот помоши не доводилось от них дождаться. Недоволен !!!
С месяц назад двое приходили и хотели узнать кто с моего домашнего звонил на какой-то там номер. Ну мол мы тебе номер нужный скажим, а ты в своей записной книжке посмотри на мобиле, удостоверения показывали, в хату ломились. Но когда я сказал что ихние слова мне до звезды и попросил показать Укртелекомовскую распечатку исходящих звонков с моего домашнего номера - они сказали что она у них есть, но показать отказались. Ну после этого я их послал и дверь закрыл и после того я их не видел, ибо наезд вообще тупейший! Малого того, что милиция не помогает нифига, так она еще и тупит![]()
Одного разу ввечері ми з мамою почули дивні звуки у під’їзді. Було вже досить пізно - шось до 12 години ночі. А на той час саме у нашому будинку почастішали випадки зламу квартир. Не довго думаючи подзвонили у 02 і повідомили, шо у нас дивні звуки у під’їзді - шось шкребло і стукало на поверх нижче. Я, чесно сказать, не очікувала, що в міліції відреагують. Могли сказать: шкребе та й хай собі шкребе...ан-ні... сказали: розберемся.
Як же я здивувалася, коли хвилин за 15-20 приїхав Газік і звідти вивалилося здається троє міліціонерів (на той час я, як макак, висіло на вікні, шоб потім з чистою совістю мамі сказать: я же тібе гаваріла!!).
Ну врешті виявилося, шо то п’яний сусід ломився до себе у квартиру за допомогою молотка і зубила, бо загубив ключі, а жінка міцно спала (це ж як МІЦНО треба спати?!)
Отак-то!
Так що якшо я раптом опинюся сама вдома і почую, що мій замок виламують, буду відразу дзвонить у 02...ну а вже потім волать з-за дверей, шо у мене у квартирі великий цюцько і взагалі я маю гвинтівку!![]()
МВСовский админ забил![]()
У меня во дворе стоит угнанный "Москвич" уже (если меня не подводит память) с конца декабря того года!Уже несколько раз обращались в милицию, в ГАИ - никто ничё не делает!Может кто знает,кто видел этот "Москвич" и знает хозяина,вот как выглядит авто - цвет красный,госномер 545 - 30 СК.ЗАБЕРИТЕ ЕГО ОТСЮДА!