Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 08.09.2008   [permalink]
Новачок

Адміну УМВС

Шановний адмін УМВС! у мене виникла проблема, а разом з нею і питання до Вас. Справа у тому, що громадянин М. працює на одному із підприємств м. Полтави з якого невідомі вчинили крадіжку. М., відповідно до своїх службових обовязків, повідомив про це керівництво установи. Міліція декілька разів викликала його для дачі пояснень з цього приводу, а потім відпускали (про наступну явку чи будь-яку інформацію вони не надавали) Останнього разу міліція приїхала до нього додому, і не привітавшись з його матірью, не надаючи жодних пояснень, забрали його до відділу,(від слідства він не ухилявся!) де його змушували (у вигляді погроз)зізнатися у вчиненні крадіжки.
??? Прошу, терміново прокоментувати цю інформацію та порадьте, що нам робити???
P.S. Написано зі слів М.
Старий 08.09.2008
Ihor
Допис видалив fragov. Причина: офтоп
Старий 08.09.2008
RAMM
Старий 08.09.2008
Ihor
Старий 20.09.2008   [permalink]
Адмін ГУМВС

Re: Адміну УМВС

Відповідь:
Допис від АньчіМін Переглянути допис
Шановний адмін УМВС! у мене виникла проблема...
Вибачте за затримку у відповіді, я зараз у відпусці - випадково заскочив.
Не знаючи матеріалів справи дуже важко що небудь казати, але з Ваших
cлів гр. М. поступив правильно (звісно, якщо його вини немає, я маю на увазі і співучасті в тому числі). Підстав забирати насильно його до райвідділу, звичайно, в міліції не було, мабуть вони його переконали і він згодився добровільно.
Напишіть, будь ласка, в приват більш детальну інформацію, працівники якого райвідділу забирали, (бажано прізвища) з якого підприємства здійснили крадіжку, прізвище Вашого товариша... після відпустки відповім обов'язково.
Старий 21.09.2008   [permalink]
Шпійон ;)

Відповідь:
Допис від mia_admin Переглянути допис
мабуть вони його переконали і він згодився добровільно.
Користувачі, що подякували Tail за цей допис:
Старий 23.10.2008   [permalink]
Новачок

Дуже дякую за відповідь. Це було у тому відділі, що на Шевченка (біля Каланчі) Прізвищ не знаю, оскільки вони не представились. Та на скільки мені відомо, що наче знайшли злодія. та чи справжнього??? Можливо хтось зламався........???????????????
личность

план по раскрывамости
Гуру

А какого рода субъектом является в данном деле гражданин М.? Обвиняемый, подозреваемый, потерпевший, свидетель али еще кто? На какой стадии находится производство по делу?
В зависимости от его процессуального, так сказать, статуса, у него ж будут свои определенные права. Но в любом раскладе, и к бабке не ходить, он вправе обратиться с жалобой на действия органов дознания (мое скромное имхо).
Начиная такие темы с такими малыми подробностями вы просто вынуждаете задавать миллион вопросов.
Старий 24.10.2008   [permalink]
Новачок

Не гайте часу, терміново скаргу до прокуратури на неправомірні дії працівників правоохоронних органів. Вимагайте порушення кримінальної справи за ст.ст. 364,365 КК України , бо наявне зловживання та перевищення влади та службових повноважень.
Старий 24.10.2008
rust
Допис видалив fragov. Причина: жартівник, для жартів інший розділ
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
ЦЗГ УМВС повідомляє: RSS Теревені 0 17.08.2007 03:42

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн