Ви переглядаєте тему Адміну УМВС в розділі Вільна розмова, що є підрозділом форума ГУМВС України в Полтавській області; Шановний адмін УМВС! у мене виникла проблема, а разом з нею і питання до Вас. ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
20.09.2008
| [permalink] | ||
| Адмін ГУМВС |
Вибачте за затримку у відповіді, я зараз у відпусці - випадково заскочив. Не знаючи матеріалів справи дуже важко що небудь казати, але з Ваших cлів гр. М. поступив правильно (звісно, якщо його вини немає, я маю на увазі і співучасті в тому числі). Підстав забирати насильно його до райвідділу, звичайно, в міліції не було, мабуть вони його переконали і він згодився добровільно. Напишіть, будь ласка, в приват більш детальну інформацію, працівники якого райвідділу забирали, (бажано прізвища) з якого підприємства здійснили крадіжку, прізвище Вашого товариша... після відпустки відповім обов'язково. | ||
23.10.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Дуже дякую за відповідь. Це було у тому відділі, що на Шевченка (біля Каланчі) Прізвищ не знаю, оскільки вони не представились. Та на скільки мені відомо, що наче знайшли злодія. та чи справжнього??? Можливо хтось зламався........??????????????? | ||
23.10.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
А какого рода субъектом является в данном деле гражданин М.? Обвиняемый, подозреваемый, потерпевший, свидетель али еще кто? На какой стадии находится производство по делу? В зависимости от его процессуального, так сказать, статуса, у него ж будут свои определенные права. Но в любом раскладе, и к бабке не ходить, он вправе обратиться с жалобой на действия органов дознания (мое скромное имхо). Начиная такие темы с такими малыми подробностями вы просто вынуждаете задавать миллион вопросов. | ||
24.10.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Не гайте часу, терміново скаргу до прокуратури на неправомірні дії працівників правоохоронних органів. Вимагайте порушення кримінальної справи за ст.ст. 364,365 КК України , бо наявне зловживання та перевищення влади та службових повноважень. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| ЦЗГ УМВС повідомляє: | RSS | Теревені | 0 | 17.08.2007 03:42 |