Ви переглядаєте тему Підлітки в розділі Вільна розмова, що є підрозділом форума ГУМВС України в Полтавській області; Атеїст , дуже гарно викладені думки. Велика Вам подяка. Але хотілося б сказати дещо. Я ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
09.03.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Атеїст, дуже гарно викладені думки. Велика Вам подяка. Але хотілося б сказати дещо. Я ще не відійшла у зрілість і дорослість психологічно, не маю своїх дітей, та все одно вважаю, що більшість підлітків лековажні і поверхневі. Можливо тому, що вони за своїми проблемами не бачать майбутнього. Бо головна їх задача у такому віці - вчитися. А воно все так повертається, що за переживаннями не робиться нічого, окрім гульок і раннього "дорослішання". Я таке на засуджую - у кожного свій шлях, але й не вітаю. Та це лише моя думка і вона може бути хибною. Палладий, ми не будемо обговорювати, хто тут нуль , а хто - ні. Коли в мене з’являться діти, тоді я прикладу максимум зусиль, щоб виховати особистість, а не шалаву, як Ви сказали. Ще одне. Ви зовсім мене не знаєте, а робите висновки. Якось це..... Тому будь ласка, слідкуйте за ходом думки, якби це важко не було. Я б не хотіла пустих балачок стосовно моди і смаку, бо це дуже індивідуально. | ||
09.03.2008
| [permalink] | ||||
| Частий гість |
Відповідь:
Если одевают юбку такую, что аж поддон светиться, то ниче хорошего я сказать не могу... Значит больше нечем зазывать, мозгов там нет, а вся ставка на звиздень идет... Второе, НИ ОДНА уважающая себя девушка не оденет такую юбку.... Ни одна... Ибо все прекрасно понимают с чем ассоциируются такие юбки, а уважающая себя никогда не захочет чтоб на нее смотрели как на шалаву... Это факт. Відповідь:
З.Ы. Размышляем-с товарищи, размышляем-с Востаннє редагував Палладий: 09.03.2008 о 14:13. Причина: Automerged Doublepost | ||||
10.03.2008
| [permalink] | |||||||
| Гість |
Відповідь:
Відповідь:
Відповідь:
Відповідь:
Відповідь:
| |||||||
| Користувачі, що подякували за цей допис: |
10.03.2008
| [permalink] | ||||
Ні ![]() Відповідь:
Відповідь:
По-перше, Ви залишили своє повідомленні як відповідь після мого. Тому я автоматично сприйняла це на свій рахунок. По-друге, Ви пишете звертання з малої літери - це другий привід, що Ви зверталися саме до мене і тому я відповіла.По-третє, будь ласка, киньте оце своє "На вору..." Ніколи нічого не приховувала, і якщо мене спитають прямо, я прямо відповім. Тому "размышлять-с" не варто, особливо у такому напрямку. | ||||
23.03.2008
| [permalink] | ||
| Частий гість |
Эм... перечитываю еще раз.. чтоб уловить глубокий смысл вышесказанного... Эт нормально? Я уже писал... можете одеваться как хотите... эт ваше право, но реакция на одежку будет разная у людей... Одевайтесь как хотите и детей одевайте своих... По-моему легче дочку с детства приучать к чувству собственного достоинства и вкус... а не "ну раз хочет, значит купим". Знаете... в итоге получится шалава а 90% случаев... есть примеры из жизни когда в 10м классе телки (по другому не назовёшь), уже опытные на раз два... И что куда взять и что кому знать знают на 5... а читать толком не могут. 16 лет, а давалище знатное... А знаете почему, потому что мама такая-же.... и позволяла дочке мини, и подобное.... Ваше право что покупать, а что нет, но и к последствиям должны быть готовы... Вы думаете дочка просто так просит мини купить? стильно там, модно? Да, стильно, ток ща стильно и в почете шалавой быть... З.Ы На счет моих личных проблем.... проблем с девушкой не имею. Хаотичный образ жизни не веду. | ||
23.03.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
ППЦ Палладий мне кажеться или ты недоходчиво объясняеш, либо что то происходит непонятное и мистичесское!..так как, ты им пиши по десять раз одно и тоже, всё равно понимают по Своему;! сказать что невнимательно читают,-тоже нельзя, так как замечают неправильное правописание и тыкают этим в любой возможный момент! Короче гон ещё тот! Зае***-- Пример -задаю конкретый вопрос, в 1 предложение! ответ должен быть либо "да", либо "нет",! Пишут б** по 3 абзаца ответ, + 10 цитат из Кобзаря! И ещё свое мнение, к тому же настолько неправильно-смешное, что просто ППЦ! ТЫ реально обрати внимание на стиль написания предложений-это ж целые сочинения,(ну или просто мысли в слух)..скорее 2-е--Понял ответ целое размышление, но при этоМ "РАЗМЫШЛЯТЬ НЕ ВАРТО"пишут)))))))) ОООооо у меня опять вид стола с низу))))) КРАТКОСТЬ - СЕСТРА ТАЛАНТА!-не зря сказано! Необижайтесь люди но реально-примите к сведенью-потому что язык, как говориться, враг ваш! Востаннє редагував **SEM**: 23.03.2008 о 01:08. | ||
23.03.2008
| [permalink] | ||||
2 Палладий Відповідь:
І ще: у Вас є діти? Ви особисто вивчали психологію підлітків? Думаю недоречно судити про те, чому вони так вдягаються, не покопавшись у їх мізках. 2 **SEM** Відповідь:
На останок, якщо немає думок більше про Підлітків (тема якраз про це) і їх ставлення, виховання тощо, будь ласка, втримайтеся від коментів, як хто що понімаєт. Я думаю, всі вже зрозуміли, що для деяких людей мірилом розуму (чи чого там ще?! - ніяк не можу збагнути) є одяг, особливо сантиметри спідниці. Добре, що не всі з цим погоджуються. | ||||
23.03.2008
| [permalink] | |||
| Гуру |
Відповідь:
!Кстати "по одежде встречают" ведь "серая мышка" никогда не позволит себе носить красный цвет и юбку выше колен! | |||
23.03.2008
| [permalink] | ||
**SEM**, до теми ближче, будь ласка. | ||
23.03.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
| ||