Ви переглядаєте тему Підлітки в розділі Вільна розмова, що є підрозділом форума ГУМВС України в Полтавській області; NOSFERATU , і підпис ВАШ відповідає - навіть я з моїм незнанням англійської перевела. Тікай ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
05.03.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
NOSFERATU, і підпис ВАШ відповідає - навіть я з моїм незнанням англійської перевела. Тікай швидко, умри молодим - це якраз до Емо приписать можна. | ||
05.03.2008
| [permalink] | ||
| Частий гість |
А я эмо часто наблюдаю... бугага и ржу и плачу.... (Я НЕ ЭМО!!!) То ноють, но орут шо потерпевшие.. а еще у них в моде пирсинг.. я вообще в шорохе.. рожа вся проколота в ушах туннели в 50 копеек.. шоу уродов какое-то... А вообще.. каждый сходит с ума как хочет... Пусть будет так, как есть.... пусть сами себя убивают... меньше дурней будет... Каждый волен сделать свой выбор, даже если принудить человека, то в конечном итоге все вернется на круги своя... так что, если маргарин в голове, то это по жизни... Востаннє редагував Палладий: 05.03.2008 о 21:19. | ||
| Користувачі, що подякували Палладий за цей допис: |
08.03.2008
| [permalink] | ||
Воно канєшно маргарін, дурєнь, волєн етсетера, от тільки мамі з папой отого малолєтнього дітяті не дуже понять, од чого воно кинулося з даху - вродь і накормлене, і напоєне, і всі новєйші прибамбаси має, і гуляє до таких годин, шо іншим вже на роботу пора, і інтернет халявний "лазь-не хочу"....а всьо равно ж полізло на той дах!! І як пояснить отим папіку і маміку, шо їхня дитина з жиру біситься, і того вирішила "красіво уйті"??!! | ||
08.03.2008
| [permalink] | ||||
| Гість |
Відповідь:
І ще цікаво: з якого це переляку готи - молодіжна течія? Цей рух не має вікових рамок, в ньому зустрічаються представники різних поколінь. Хто то такий "обізнаний", цікаво знати? Відповідь:
| ||||
08.03.2008
| [permalink] | ||
| Частий гість |
Лэйтхэммер +1, хорошо сказал, но родители сами виноваты.. По-моему не заметить что ребёнок ЭМО не реально... Родители сами позволяют это... Это из разряда того, когда мама дочке покупает мини юбку, при чем такую, что у дочьки поддон "светиться", эт че такое? Воспитание малолетней шалавы? ТОчно так же и с ЭМО, родители просто не хотят что-то делать... А им бы следовало в первую очередь просто сесть и поговорить со своим чадо... НЕ более... Я думаю этого хватило б чтоб придурки не бросались с крышь. | ||
08.03.2008
| [permalink] | ||
Атеїст, матеріали було взято на сайті ГУМВС. Можна там почитати, хто і що писав. І ще я трохи не зрозуміла, про зневажання дітей. Якщо Ваша ласка, поясніть будь ласка. Палладий, а Ви що вважаєте, що мама скаже дочці "Ні, цю спідницю ми не купимо, бо вона ніби для шалави. Ми купимо он ту до п’ят"?? Так чи що? Зараз час не той. А те, щоб поговорити - оце вірно. | ||
08.03.2008
| [permalink] | ||
| Частий гість |
Ну да... конечно мы дочке ниче не скажем, и купим ей батфорды и мини... и новая шалава готова... ПО-моему должна быть мера... А ВКУС формуруют с ДЕТСТВА! если вы прохлопали, то конечно поздно.. А то что время не то, так это отмаза.. Вы знаете, иметь СОБСТВЕННЫЙ вкус почётно в любое время, а сейчас мода на шалав... Слава Богу у меня много знакомых девушек, которые думают головой, а не "звездой" и одеваются в юбки не до пяток (у вас либо максимум либо минимум, ппц), а в нормальные юбки... Вам видней кого вы хотите воспитать, тут уже есть одна, пальцем тыкать не будем... Сама ниче не может толком, но вся такая деловая... и чуть что так в кусты, да к парню бежать что мол обидели... купи мне новый телефон... А сама НОЛЬ, абсолютный НОЛЬ... | ||
08.03.2008
| [permalink] | |||
| Гість |
Відповідь:
| |||
| Користувачі, що подякували за цей допис: |