Ви переглядаєте тему Как работают эксперты-криминалисты? в розділі Вільна розмова, що є підрозділом форума ГУМВС України в Полтавській області; Мой друг купил автомобиль ВАЗ2101,зарегистрировал.Поскольку авто требовало немедленных сварочных работ он отогнал авто на СТО.В ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
11.01.2008
| [permalink] | ||
| Адмін ГУМВС |
Вибачте за затримку з відповіддю, звертався з Вашим питанням до керівництва. Запрошуємо Вас для обговорення і вирішення Вашої проблеми 27.11.07 року о 10.00 на особистий прийом до начальника ВЗГ УМВС, Сулаєва Ю.В. (приміщення УМВС України в Полтавській області, вул. Пушкіна, 83, тел. 51-75-86). При собі мати паспорт, всі документи на транспортний засіб, відповідні документи купівлі-продажу авто, висновок експертизи. По прибуттю до УМВС з прохідної наберете тел. 75-86, представетесь, скажете з якого питання, а потім за Вами спустяться. ![]() | ||
11.01.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
Уважаемый Роман Анатольевич!! Спасибо вам за приглашение, я бы с большим интересом по общался с подполковником Юрием Васильевичем, и возможно решение ситуации нашли б. Но 99% того, что на автомобиль наложат «табу», 1% того, что есть выход. Поэтому я хочу остаться инкогнито. Когда сможете найти этот 1% из сложившейся ситуации, пожалуйста напишите мне на e-mail: justice31@yandex.ru. Если вам не трудно. ![]() | ||