Ви переглядаєте тему "Ігри"? в розділі Вільна розмова, що є підрозділом форума ГУМВС України в Полтавській області; Цікаво знати думку правоохоронців, або хоча б адміністратора сайту з приводу так званої "політичної реклами ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
11.01.2008
| [permalink] | ||
| Адмін ГУМВС |
Дійсно, так зване розвішування стрічок є проблемою як для правоохоронних органів, так і для органів місцевого самоврядування. Причини треба шукати в культурному розвитку громадян. Доки у пересічного громодянина на першому плані гроші та матеріальні блага, доти ця проблема і буде існувати. Це просто "легкі" гроші, заробіток яких морально не усвідомлюється (погано це для інших чи ні), а якщо такі дії і усвідомлюються, то просто у такої людини заплющуються очі, і на перший план виходять матеріальні блага. Я не кажу про саме цю проблему, як єдину у своєму контексті. Таких прикладів можна навести дуже багато. Я вважаю, щоб подолати дану проблему, крім підвищення культурної свідомості, треба удосконалити законодавство, а саме адміністративний та кримінальний кодекси. Тільки тоді, коли відповідальність за такі вчинки зросте, можна буде казати про викорінювання даної проблеми. Звичайно це повинно робитися у спільній узгодженості та заінтересованості всіх гілок влади. | ||
11.01.2008
| [permalink] | ||
| Генерал-хорунжий |
Наразі я ставлю матеріальні блага приорітетом вище за культурні. Тобто я весь свій вільний час віддаю роботі. Але маю певні принципи, чи як то назвати. Так, я згідний з вашим визначенням та розумінням проблеми у культурному вихованні. Наразі готуютться закони про збільшення відповідальності за скоєння порушень на дорозі водіями. Як гадаєте, це якось виправить ситуацію на дорозі чи це може привести до того, що ДПС почне брати більше хабарів? Можливо культурне виховання потрібно починати всередині правлячої верхівки та контролюючих органів? Я не кажу за всих, але переважна більшість на мою думку є такою. Чи ви можете спростувати цей факт? | ||
11.01.2008
| [permalink] | |||
| Адмін ГУМВС |
Відповідь:
Як Ви думаєте, чому в європейських странах всі притрумуються правил дорожнього руху без значної кількості порушень, тому що культурний рівень дуже високий? - НІ! Тому що відповідальність велика. (Штрафи досягають заоблачних цифр). Повертаючись до Вашого питання, я вважаю, що з прийняттям таких законів, ситуація на дорогах покращеться. (як зі сторони учасників дорожнього руху, так і зі сторони міліції) | |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Дивіться фільми В. Ар`єва "Земля в ілюмінаторі" та "Донецька мафія. Перезавантаження" | fragov | Політика | 0 | 30.09.2007 23:41 |
| Хтось "розкрутив" сайт БЮТ за словами "капец стране" | fragov | Різне | 0 | 17.09.2007 19:28 |
| 19 травня в клубі "22" відбудеться концерт відомої київської групи "Тінь Сонця" | Voronopad | Афіша Полтави | 8 | 28.06.2007 00:38 |
| Погляд "Українського спротиву" про події в офісі "Братства" | Вепр | Політика | 0 | 16.04.2007 19:03 |
| 1-ый открытый рэп-фестиваль "Полтавский Шлях" от группы "Без Обмежень" | Без Обмежень | Куди піти в Полтаві? | 16 | 02.12.2005 13:58 |