Как-бы Вы отнеслись к женскому такси, такси в котором за рулем только женщины, или например такси по доставке продуктов питания?????![]()
Вы просматриваете тему Леди-такси в подразделе Вакансии, который находиться в форуме Работа; Как-бы Вы отнеслись к женскому такси, такси в котором за рулем только женщины, или например
8Благодарности
Как-бы Вы отнеслись к женскому такси, такси в котором за рулем только женщины, или например такси по доставке продуктов питания?????![]()
Позитивно. Тільки мені чогось тих жінок шкода. Ну мало лі. Все таки жінка. Сіда якесь бидло "опа-на, мля". І шо? Я б боялась.
А продукти зараз в "Мандарині" можна замовляти. Взагалі - отлічна штука!)))
с опаской...
если вся фишка только в том что водила - женщина, то абсолютно пофиг. это не фишка. надо что-то еще к этому.
шоб гола була!!!!!
(удар по феминистским яйцам )
как? сейчас их все больше и больше можно увидеть зарулем. главное, чтоб хорошо вела и могла себя защитить от всяких.....
Буде дуже гарно, якщо їх всіх в одну службу зберуть! Я обов'язково запам'ятаю номер цієї служби у буду організатору дуже вдячний, бо буду знати, якою службою їздити не треба. Пару разів попадалися мені ці валькірії доріг... жінка за кермом - це жах. Таке чудили, що я тільки диву давався, як же нам так везе, що ми ще їдемо і цілі.
У нас є водійша маршрутки - жінка![]()