Ви переглядаєте тему Колекція бубнів в розділі Творчість, що є підрозділом форума Інтереси; Черешенько, ми запрошуємо тебе на урочисте вручення твого бубна фоточги не покажем)))))))) навіть не проси ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
16.09.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Додам до загалу - у Черешні було день народження!!! У суботу!!! А вона виявилася страшенним шифрувальщиком - і ніц нікому не сказала!!! Ми її вже привітали, тому хто хоче, той хай приєднується до привітань щастя/здоровля/всіх-всіх благ)) Востаннє редагував laithemmer: 16.09.2008 о 16:28. | ||
16.09.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Ой! Дякую!Я вже й розслабилась, а воно свято триває? Я не проти, щоб мені бубна подарували ![]() А коли....ну...в сб? Я подумаю... А ролики будуть? Бо давно обіцяє Дюша навчити, та все ніяк не зустрінемось. Дюша, а якщо думаєш, що в сб всі були розмальовані, а ти уникнув цього, то помиляєшся. В тебе все попереду! | ||
16.09.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Дюша фотчги сьогодні зацінив якшо хош, то ролікі будуть . тільки тре до кінця тижня домовитись про все, бо я їх з роботи буду перти, якшо. ну і звичайно, якшо погодка посприяє нашому катанню. бо по дощу, воно якось розїжджати не тойво))))))) брудні будем, як свині ![]() | ||
16.09.2008
| [permalink] | ||||
| Філін |
Відповідь:
Я Хвоти бачив! Я тож таке хочу! Чекаю з нетерпінням! ![]() Відповідь:
![]() Востаннє редагував Mr. dUSHA: 16.09.2008 о 19:19. Причина: Automerged Doublepost | ||||
30.09.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
прийміть и иої поздоровлення ![]() | ||