Ви переглядаєте тему Чи можливо в Полтаві видати книгу? в розділі Творчість, що є підрозділом форума Інтереси; .....ми спостерігаємо багато творчих людей...і от зацікавило питання...а чи взагалі можливо в нашому місті...видати свою ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
24.03.2008
| [permalink] | ||
| - |
| ||
24.03.2008
| [permalink] | ||
| - |
Та не слухайте Ви нікого, бо тут Вас зараз нажахають. Ви молода і талановита — ідіть пробивайте собі дорогу. Легкої дороги ніхто Вам не пообіцяє, але йти все одно треба. За Вас ніхто Вашого шляху не пройде — тільки Ви самі. | ||
| Користувачі, що подякували Odo за цей допис: |
24.03.2008
| [permalink] | |||
| Пророк |
Відповідь:
Чем больше тираж тем дешевле обойдеться книга. Платить прийдется и за макет, и за издание и тп и тд. Потом или продавать самому или договариваться с магазином чтобы продали. Т.е. в принципе возможно. | |||
27.03.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Книгу видати можна! це точно, люди видавали. Можу порадити видавця Ростислава Шевченка, знайти його можна в Педунівері. Він сам пише вірші і розуміється на мистецтві. Якщо цікаво - пишить в ЛС, бо ще скажуть що реклама, я дам контакти. Це, значить, перше. Ага, друге. Бабла таки візьміть. Підтримка пітримкою, але бабло побєждаєт зло. Десь тисячі дві-три гривень на нормальний наклад і сяку-таку пристойну якість. Плюс ISBN код не провтикайте, бо без нього книга буде неповноцінною. Але видавництва переважно надають цей номер. І по третє... казав колись на зїзді молодих авторів Леонід Талалай (це я вже повторююся) "не спішіть видавати книжок, аби за них потім соромно не було"... але то так, суб"єктивно. зрештою, маючи книжку, єсть що друзям дарувати - ексклюзивно і приємно :) дєрзайтє, коротше! і ще: деякі типографії якогось ля іноді беруться правити вірші, викидати те що їм не подобається. в мого знайомого викинули кілька віршів, бо зарахували їх до пропаганди фашизму...дєрьовня. так от, зразу обумовлюйте невтручання в творчий процес. книга ж таки ваша. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Дискотеки в Полтаві? | клубни-клубни | Куди піти в Полтаві? | 20 | 02.04.2008 00:42 |
| Supermax в Полтаві!!! | Kach | Афіша Полтави | 7 | 27.01.2008 19:18 |
| Номерной знак попал в Книгу рекордов Гиннеса | Жук©® | Авто & Мото | 18 | 25.01.2008 22:53 |
| mamanet в Полтаві | duemir | Музика | 2 | 24.01.2008 10:15 |
| Чи є у Полтаві DJ-і? | Ukrop | Музика | 1 | 26.10.2006 12:13 |