Відповідь:
Допис від nickeler ви знаєте, в кумпашці, яка намічається для кастрюльного залу скучно не може бути "по апреділенію". |
Так і з нашого боку компанія нівроку підібралася. Не знаходите?
Відповідь:
Допис від nickeler Плюс право на всі людські "гріхи" залишаємо за собою. |
А от тут, як на мене, Ви помиляєтеся, там можна буде лише вічно
бажати грішити, але втілювати гріховні задуми можна лише у цьому світі, так що поспішайте

Відповідь:
Допис від nickeler якщо згадати, що це тема про творчість, то я особисто пишу, коли мені погано. коли хороше - майже не беруся. от чому зараз майже не пишу нічого нового... |
А я коли це зрозумів, то відклав пензля у бік і беру лише тоді, коли мене переповнює щастя і радість. Не хочу власний негатив на людей вихлюпувати. До речі, як Вам творчість Андрея Рубльова, Феофана Грека, Діонісія, Фра Беато Анджеліко?
Відповідь:
Допис від nickeler а в раю я буду творчо кастрована. мене пригнічує цей набір законів. МЕНЕ ОСОБИСТО! і не треба мені бажати щастя в божих краях - як цього неможна не зрозуміти? за нас тут одна людина молиться надумала, то їй було строго наказано шо ніззя. це зняєте, якби хтось не любив манку, а його насильно запихали. релігія нині дуже шовіністична.і якщо нема внутрішньої потреби вірити, знач так треба. |
Не переймайтеся, я Вам зичу лише бути у згоді зі самою собою.
Відповідь:
Допис від nickeler Людина ніц не гірша за вас, богоугодних. Просто іншого покрою. |
Чи є у цього шляху серце? Коли є, то — шлях хороший, коли ні — він безглуздий.
Відповідь:
Допис від nickeler Так само як міг вірити Амосов, якщо він розбирав людину і вдихав в неї життя? |
Я слухав багато різних інтерв’ю з Амосовим, на маене він справив враження просто звичайної радянської людини з усіма її недоліками, думаю його аьтеїзм один з проявів його радянськости.
Відповідь:
Допис від nickeler як може вірити в бога Джеймс Уотсон який відкрив ДНК? Хоча він і каже, що поховають його за церковним обрядом, бо так вимагає його культура його народу, яку він шанує. |
А Академік Павлов вірив, і проходячи повз цервку завше хрестився.
Відповідь:
Допис від nickeler вони ніяк не моншовартісні, вони кинули виклик природі і взяли відповідальність на себе. це важливо. це означає внутрішню силу. але це й важче, в в тебе є лише ти, і помилки лише твої, і ніяк їх не виправда крім як власним промахом... http://www.umoloda.kiev.ua/number/1212/203/42997/ про Уотсона |
Дійсно, атеїсту треба бути сильнішому, ніж віруючому, бо йому ні на кого спертися, але така вже їх тяжка доля атеїстична, ніхто їх до неї не змушував.