Ви переглядаєте тему Про художників, театри і всяку творчість в розділі Творчість, що є підрозділом форума Інтереси; Вирішила відповісти на запитання Гостя в темі "Я зараз хотів(ла) б..." про театри, але відповідь ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
10.01.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
Тут ты малость не права.Они не выставляют на продажу картины которые написаны от души.Там только ширпотреб,так сказать ходовой товар.Но они тоже люди и им нужно кормить семьи.Знаю почти всех кто там стоит :) Хочешь могу познакомить?И если у них будут проходить свои выставки могу сводить(если твой близкий человек будет не против). | ||
10.01.2007
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
Я кажу про те, що не бачу і не відчуваю там(саме біля театру) творчої атмосфери! А...це небезпечно - ходити на виставки і твоєму товаристві? Чи чому близька людина має бути проти? | |||
10.01.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
Цілком безпечно!Тим паче що це буде вдень,а виставки проходять в бібліотеках чи музеях,а ні як не вдома у когось.Як чому має бути проти?Тому що я чоловік та ще і незнайомий. | ||
10.01.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
| ||
17.01.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
Я вот решыла присоединится к вашей дискусии... Хотя и позновато... Я впринцыпе согласна с тем, что художники под театром рисуют скорее всего для продажы, а не для душы , для себя... Но правда, денешку они должны заробатывать,.. Может у них отдельно проводятся выставки, в том же Художнике на Октябрской... Хотя выставочные картины стоят дороже, чем возле театра! Раньше я каждую неделю посещала Художник, так как каждую неделю там была новоя выставка... В "Арта", я была не так часто, где-то раз в 2 недели, раз в месяц, там мне очень часто встречались уже прошедшые выставку в Художнике картины... И так же встречались такие же как и возле Театра... И на Чапаева, я уже говорила, есть тож салон... Туда тоже попадают чаще всего картины уже с выставок из "Художественного салона"... И мне кажется, что те же художники, что стоят возле театра сами и ставят эти выставки... А от в Художественный музей, я никак не могу попасть... Закон подлости, В Краевеческом была милионы раз, в художественный никак не попаду!Када-то пыталась, целеустремлённно шла туда! Но меня жестоко исполнили: "Вход только по пригласительным..." Да обид тада было... Раньше, яочень часто проходила возле него, идя к общежытию... И ни разу не дошло заити туда! Я когда-то познакомилась с одним художником, который очень часто, летом сидел возле Белой Альтанки, тогда на моих глазах родился настоящий шедевр! Я это запомнила на всю жызнь... Я была очень удивлена... Моему восторгу не было границ! И вот ещё.... Хотела напросится... мОна и мне с вами будет, на выставку поти... :) | ||
13.02.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Давно я не була в театрі, а сьогодні відвідала . Враження лишилися неоднозначні.Перш за все - сама вистава: "Собачье сердце" Булгакова с Золотухиным в роли пр. Преображенского. Цікава!!! Золотухін гарно грає, крім нього ще актор, який грав Шарікова - грав, а інші якось так...переміщалися по сцені, але в принципі, і Золотухіна вистачало - харош!!! :). Отримала задоволення, але воно було підпорчене трохи тим, що в театрі просто шалено холодно. Щось я не пам"ятаю, щоб там так було раніше. Ледве дожила до першого антракту і махнула по пальто. Сам вигляд театру теж досить сумний - все обдерте, таке жебрацьке... Шкода, що єдиний театр, який в нас є, в такому стані.Також трохи дратували люди, які аплодували Золотухіну(до речі, весь час тільки йому) після кожного його слова. Тут цікаво, хочеться почути, що ж люди кажуть, а весь час овації!!! І на завершення - не встигли вийти з залу, не встигли спуститися по східцям, як бабця вже дихає в потилицю і примовляє, мовляв: давайте, давайте - швиденько спускайтеся, вимикаю світло!!!! І дійсно - одразу вимкнула. Добре, хоч перила були. З цього всього....розумію, що в них там страшна економія ![]() Шкода... Я от люблю отримувати задоволення в комфортних умовах, а не так, що думаєш...якби не захворіти... | ||