Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 10.01.2007   []
Філософф
Про художників, театри і всяку творчість

Вирішила відповісти на запитання Гостя в темі "Я зараз хотів(ла) б..." про театри, але відповідь вийшла величенька, і тому, щоб не робити оффтоп - створюю тему.

Відповідь:
Допис від Гость Переглянути допис
А у нас в Полтаве художники только под одним стоят :)
Я знаю, що під Ляльковим, але вирішила перепитати, бо якось не в"яжуться в мене люди, які стоять під цим театром з тим, що ти про них сказав:

Відповідь:
По моему там все художники бывают
По-перше: явно, що не всі;
по-друге: тих, кого я там бачу...важко сприймати як художників . Можливо, я не права, це суб"єктивна думка, але... я не вважаю ту роботу, що вони роблять творчістю. На мою думку, там збираються ремісники, хоча...не відкидаю можливості, що деякі з них дійсно творчі люди і щось там творять вдома. Але те, що вони виставляють там... вибачте!!! - там же штамповка. Навчився, скажімо малювати альтанку і .... даааавааай....наштампував десяточок мініатюр - продає. Як на мене - це звичане сувенірне місце, як і в будь-якому місті, де можна придбати зображення відомих полтавських місць, а також можуть тебе намалювати "з натури", чи з фото.
Я не пам"ятаю там ні однієї роботи, яка б заслуговувала уваги, хоча коли проходжу там, то завжди дивлюся в надії побачити іскру, можливо колись там щось і було, а я якраз пропустила такий незвичайний день!

Як на мене, гідні виставки бувають в Художньому салоні, який знаходиться на Жовтневій(Мілка вже згадувала про нього), дуже часто в ньому буваю, і інколи просто таки не можу відірвати погляд від творінь, хоча, звісно, теж всяке трапляється. Також в салоні "Арта"(по вул. Леніна) часто бачу картини, які западають в душу.

А чого вартий Художній Полтавський музей!!! Там є дуже цікаві картини!!! Багато робіт відомих художників, але й місцеві теж вражають. Багато авторських копій відомих полотен. Якось так трапилося, що я ніяк не доходила до нього, а кілька місяців тому нарешті зібралася в зв"язку з виставкою картини Марка Шагала "Маяковский 80". Біля цієї роботи простояла дуже довго - я раніше її не бачила, а потім пішла оглядати всі стаціонарні, то побачила деякі, які раніше бачила лише як репродукції. Наприклад, цікаво було дуже побачити авторську копію "Княжны Таракановой".

Так що, Гость, я вважаю, що в Полтаві є на що подивитися, але...не біля Лялькового театру. Можливо ти зможеш мене переконати в протилежному - буду рада побачити щось цікаве.

Відповідь:
Допис від Гость Переглянути допис
Ты с театром случайно не связана?
Ніяк, крім того, що люблю подивитися якусь виставу, хоч і не часто таке роблю. Спододобалася постановка "Мастера и Маргарити" в театрі Гоголя, а восени була в "Листопаді "на рок-опері "Юнона и Авось"!!! Я думала мене винесуть!!!! З декорацій не було майже нічого, лише великий дзвін посеред сцени і вітрила корабля, але музикою, грою акторів і співом вони змогли довести людей(я думаю, не лише мене, бо їх ніхто не відпускав, аплодували стоячи і т.д.) до дивного і приємного стану. Я вийшла на ватних ногах. Ця опера справела на мене велике враження, і мені було шкода людей, які не схотіли, чи не змогли дістати квитки на неї.

Востаннє редагував kobieta: 10.01.2007 о 01:05.
Користувачі, що подякували kobieta за цей допис:
Старий 27.03.2008   [permalink]
горгона пилипівна

Re: Про художників, театри і всяку творчість

А сьогодні, між тим, День театру! вітаю театралів (і лялькарів, і тих, що "для дорослих") з профсвятом! Творчих злетів вам, нових ідей, внутрішньої та глобальної гармонії!!!
Користувачі, що подякували nickeler за цей допис:
Старий 27.03.2008   [permalink]
Філософф

Відповідь:
Допис від nickeler Переглянути допис
А сьогодні, між тим, День театру! вітаю театралів (і лялькарів, і тих, що "для дорослих") з профсвятом! Творчих злетів вам, нових ідей, внутрішньої та глобальної гармонії!!!
Большое,огромное спасибо
Старий 28.03.2008   [permalink]
горгона пилипівна

будь ласка! ану діліться, як хто святкував! цікаво ж!
Старий 31.03.2008   [permalink]
Гуру

Щойно повернулася з театру. Показували феєрію "Юнона і Авось"...Що сказати...Пісень отих не було , звідки приїхали актори-хтозна...
Про сюжет скажу ,що це був спектакль "Алые паруса". Точнісінько!
На сцені не було сказано ні слова, щось подібне до балету. Ну, танцювали гарно!...але вигляд глядачів після показу,можна було охарактеризувати одним словом "Нєпанятнаааа....".Популярна була бабця на вході в театр.ЇЇ осаждали питаннями,що то було,і чи не помилились із назвою,та звідки приїхав театр....Вона нічого не знала.
Хто ходив,поділіться ще своїми враженнями, бо може я чогось не зрозуміла.
Старий 31.03.2008   [permalink]
Пророк

Відповідь:
Допис від черешня Переглянути допис
Щойно повернулася з театру. Показували феєрію "Юнона і Авось"...Що сказати...Пісень отих не було , звідки приїхали актори-хтозна...
Про сюжет скажу ,що це був спектакль "Алые паруса". Точнісінько!
На сцені не було сказано ні слова, щось подібне до балету. Ну, танцювали гарно!...але вигляд глядачів після показу,можна було охарактеризувати одним словом "Нєпанятнаааа....".Популярна була бабця на вході в театр.ЇЇ осаждали питаннями,що то було,і чи не помилились із назвою,та звідки приїхав театр....Вона нічого не знала.
Хто ходив,поділіться ще своїми враженнями, бо може я чогось не зрозуміла.
Дык на афише было же указано CLASSICAL GRAND BALET -
балет-какие же песни, а то что все большими буквами и
слово GRAND присутствует - ясно что с претензией...
http://www.poltavaforum.com/afisha-p...html#post40905
Старий 07.04.2008   [permalink]
Завсідник

Як добре, що я не пішла на той захід-мені так хотілося!
Старий 08.04.2008   [permalink]
горгона пилипівна

"Юнона і Авось" рулят у виконанні Пітерського театру рок-опери. Це при тому, що я "Юнону і Авось" не лю зовсім. Шкода, що з театру пішло кілька акторів, які і були родзинками...ех...
Старий 4 тижнів тому   [permalink]
змія болотяна ОЧКОва

Чорно-біла сцена, музика Альфреда Шнітке(зараз качаю), гра рук і світла, ритуальність рухів, чорні костюми і білі маски, як у справжньому грецькому театрі. І ти вже громадянин стародавніх Фів споглядає трагедію Антігони, її ката Креонта і коханого Гемона. http://ru.wikipedia.org/wiki/Антигона тут інфа для тих, хто не в курсі
Доослих запрошують, ще й аби разом ламати стереотип, начебто ляльковий театр виключно для дітей. Атігона - це бум. Епатаж, море емоцій і те де.
таке враження, що і справді стоїш на грецькому пагорбі, бачиш акрополь, людей, палаци.
раджу всім. година проведена у ляльковому театрі того варта. там стіьки драматизму, таланту і акторської гри, що нашому академічному залишається мовчки курить у карідорі.
Користувачі, що подякували aneisha за цей допис:
горгона пилипівна

ага, вони дуже справжні і грають античних героїв, а не власні понти. тому я схиляюся нині перед трупою, бо таки ще раз, вкотре, вони підтвердили свою силу і міць. частіше б такі приємні сюрпризи. одне лише напрягло - замість заанонсованих 50 глядачів прилізло 15 калік, половина з яких журналісти. решта заанонсованих мабуть поскакала на діскацекі.
23-й участнеГ

Театр закрыли на ремонт! Кто знает на долго?
Відповідь

Закладки

Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum