Ви переглядаєте тему Про художників, театри і всяку творчість в розділі Творчість, що є підрозділом форума Інтереси; Вирішила відповісти на запитання Гостя в темі "Я зараз хотів(ла) б..." про театри, але відповідь ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
27.03.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
А сьогодні, між тим, День театру! вітаю театралів (і лялькарів, і тих, що "для дорослих") з профсвятом! Творчих злетів вам, нових ідей, внутрішньої та глобальної гармонії!!! ![]() | ||
27.03.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
| ||
31.03.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Щойно повернулася з театру. Показували феєрію "Юнона і Авось"...Що сказати...Пісень отих не було , звідки приїхали актори-хтозна...Про сюжет скажу ,що це був спектакль "Алые паруса". Точнісінько! На сцені не було сказано ні слова, щось подібне до балету. Ну, танцювали гарно!...але вигляд глядачів після показу,можна було охарактеризувати одним словом "Нєпанятнаааа....".Популярна була бабця на вході в театр.ЇЇ осаждали питаннями,що то було,і чи не помилились із назвою,та звідки приїхав театр....Вона нічого не знала. Хто ходив,поділіться ще своїми враженнями, бо може я чогось не зрозуміла. ![]() | ||
31.03.2008
| [permalink] | |||
| Пророк |
Відповідь:
балет-какие же песни, а то что все большими буквами и слово GRAND присутствует - ясно что с претензией... http://www.poltavaforum.com/afisha-p...html#post40905 | |||
08.04.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
"Юнона і Авось" рулят у виконанні Пітерського театру рок-опери. Це при тому, що я "Юнону і Авось" не лю зовсім. Шкода, що з театру пішло кілька акторів, які і були родзинками...ех... | ||
| Користувачі, що подякували nickeler за цей допис: |
4 тижнів тому
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Чорно-біла сцена, музика Альфреда Шнітке(зараз качаю), гра рук і світла, ритуальність рухів, чорні костюми і білі маски, як у справжньому грецькому театрі. І ти вже громадянин стародавніх Фів споглядає трагедію Антігони, її ката Креонта і коханого Гемона. http://ru.wikipedia.org/wiki/Антигона тут інфа для тих, хто не в курсі Доослих запрошують, ще й аби разом ламати стереотип, начебто ляльковий театр виключно для дітей. Атігона - це бум. Епатаж, море емоцій і те де. таке враження, що і справді стоїш на грецькому пагорбі, бачиш акрополь, людей, палаци. раджу всім. година проведена у ляльковому театрі того варта. там стіьки драматизму, таланту і акторської гри, що нашому академічному залишається мовчки курить у карідорі. | ||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |
4 тижнів тому
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
ага, вони дуже справжні і грають античних героїв, а не власні понти. тому я схиляюся нині перед трупою, бо таки ще раз, вкотре, вони підтвердили свою силу і міць. частіше б такі приємні сюрпризи. одне лише напрягло - замість заанонсованих 50 глядачів прилізло 15 калік, половина з яких журналісти. решта заанонсованих мабуть поскакала на діскацекі. | ||
| Користувачі, що подякували nickeler за цей допис: |