И слава богу. Эти тралики уже давно пора на чермет отправить или в музей.
Вы просматриваете тему Тролейбус на Яківці в подразделе Троллейбусы, который находиться в форуме Транспорт Полтавы; И слава богу. Эти тралики уже давно пора на чермет отправить или в музей.
7Благодарности
И слава богу. Эти тралики уже давно пора на чермет отправить или в музей.
Наскільки я чув, то першочерговим питанням є прокладання тролейбусної гілки від Жовтневої до Огнівки по Артема через 1 міську лікарню. І далі по Грушевського на Калініна.
Та не скажите. В Украине есть программа по реконструкции ветхого или устаревшего жилья ( частный сектор как раз в это понятие входит). Полтава также включена в список городов, где это будет проходить. Как и в остальних городах, в нашем определено пять кварталов для реконструкции, один из них включает улицу Артема от Шевченка и до Энгельса, а это гдето около ее существуещей половины. Я так думаю, место для расширение дороги они тоже предусмотрят.
Вполне возможно что пиар, но даную ветку хотели проложить еще при советской власти. И Огнивка с Садами-2 нуждается в подобном виде транспорта.
Але ж знайшли.
Хай вже не тралік, хоч би розширили, а то страшно їздити, особливо попід пологовим. Там дорога явно вже не відповідає давно нормативній ширині. Такої ширини проїзд можна застосовувати для міждворового сполучення, а аж ніяк не для сполучення двох величеньких районів міста. По 2 метри запозичити в пологового і МВД з однієї сторони, та з пустиря отого з іншої - і гарна декількаполосна дорога буде.
Для тролейбуса дійсно потрібно буде ще більше ширини, бо одна смуга тоді під тралік відводитиметься як мінімум.