Два слова від Вас про тролейбуси у Полтаві.![]()
Вы просматриваете тему Про тролейбус в цілому в подразделе Троллейбусы, который находиться в форуме Транспорт Полтавы; Два слова від Вас про тролейбуси у Полтаві.
33Благодарности
Два слова від Вас про тролейбуси у Полтаві.![]()
УЖАС на колесах!!!!!!!!! и рогатый к тому же))
Трапляється, їжджу 12тим. Останнього разу від зупинки Б.Хмельницького до центру одразу за тролейбусом їхав Богдан і не обігнав. Тобто нарікання на швидкість не завжди є доречними. Іще я їхала в майже пустому тролейбусі, сиділа, а Богдан був забитий, хоча основний маршрут (Левада-Зигіна) співпадає. І, звісно ж, радує ціна. Щодо стану тролейбусів, то рідко таке трапляється, що геть вбитий. Але знову ж таки, я нечасто користуюся цим видом транспорту.
Часто езжу траликом, так как маршрутки, идущие на ГРЛ - это звери Красной книги. Тралики... Ну, холодно в них, деки и бабки кашляют в спину. Сиденья обглоданы. Но я всегда в окно смотрю, так что мне в тралике хорошо.
Іноді користуюся. Демократична ціна є найбільшою перевагою + відсутність запаху соляри в салоні (на відміну від УМАКа та деяких Богданів, Газелей). Вчора до речі їхав 6-им маршрутом (№116) - таких би тролейбусів у Полтаву побільше (тепло, зручно, чисто і небагато пасажирів :) ) До мінусів - не досить задовільний стан тролейбусного парку, мала кількість машин на маршрутах (іноді 7-го маршруту доводиться досить довго чекати) ну і значна кількість пільговиків.
З.І. Не розумію навіщо існують маршрути №№5,10 - їх вже давненько не бачив.
А мне нравиться новый тралик кольцевой-низкий такой! Да, там чуть прохладнее чем в умаке, зато летом самый гуд. И быстрый! Не уступает вольво...
Sky, відповіді на ці питання за тел. 7-43-83
А якщо ІМХО - переномерацію автобусних маршрутів зробили заради того, щоб показати, що Вони щось роблять. Коли треба буде таке показати у тролейбусному плані - то й зроблять.
А так - навіщо воно треба? Люди позвикали шо 12 це 12, і крапка. Ще й таблички нові робить треба... Аби їздили.