Ви переглядаєте тему Высокие материи, умные мысли, интересные высказывания, жизненные кредо, цитаты, фразы в розділі Теревені, що є підрозділом форума Інше; 1. Предлагаю добавлять сюда только всё хорошее, высокое, ценное, мудрое... 2. Запрещается обсуждение, цитирование сообщений. ...
| Результати опитування: Ну как темка? Бодрит? Появляется пища для ума? | |||
| да | | 2 | 66,67% |
| нет | | 0 | 0% |
| средне | | 1 | 33,33% |
| Голосували: 3. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
10.10.2008
| [permalink] | ||
| сцуко работящий |
Странно иногда смотреть вокруг: Кругом трущёбы, нищета.... Политики с экранов врут, А нам бы лиш ещё вина... "Менталитет" нам говрят, А сами тихо плещут яд... Когда вокруг война и смерть, Нельзя нам впредь это терпеть... Хочу я вам одно сказать: Когда вокруг лиш мгла и ад... Ты лиш подумай про себя: "Возможно это сделал Я"... Чому ненавидимо ми Усіх навкруг, усе довкола? Якщо да нас з душею ви, То мі ще й вам у неї плюнем! Чому коли у нас хось є Ми це сприймаємо як треба? А лиш тоді, коли піде, Жалкуємо і виєм в небо! Коли комусь зробив ти прикро, То так і треба, просто вийшло, А як тобі хтось насолив, То він (сказати так) призерватив. Востаннє редагував Waldemar: 10.10.2008 о 00:37. Причина: Automerged Doublepost | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Мысли людей, давно не занимавшихся сексом =) | AmoKK | Гумор | 0 | 16.06.2008 18:22 |
| Мысли из кричалки( решил запостить) | Def | Життя міста Полтава | 21 | 18.05.2007 18:53 |
| Интересные лица | Skystalker | Гумор | 8 | 02.11.2006 22:30 |
| Девочки: хорошие, плохие и умные | fragov | Гумор | 0 | 03.08.2006 20:13 |