Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 09.10.2008   [permalink]
Філософф

Re: Ющенко распустил Верховную Раду

Відповідь:
Допис від V00D00People Переглянути допис
Весело да? ПАшути , порадiй, поиронизируй... вот она, реакция на кризис в стране...
ну как минимум одно слово вы по фински знаете:)

Відповідь:
У нас в организации зарплату уже 3й месяц не платят, а народ ходит-улыбается, шутит о том, что мы работаем за идею, никто(почти) не возмущается, никто не бастует, никто не увольняется, профсоюз молчит...
ну так это ваши проблемы, нравится терпеть - терпите скотское отношение руководства

Востаннє редагував Ihor: 09.10.2008 о 07:19. Причина: Automerged Doublepost
горгона пилипівна

а ви бачили який Ющ був задрочений? мені його жалко і нас жалко... сцуко, дайте мені маханьку бомбу, я її кину в приміщення ВР... бо толку з тих виборів...
а нинішні вибори до процесів економічних матимуть опосердкований стосунок... бо всьо і так плохо, доменні печі стоять, сталь ніхто не купує, ціни ростуть від економічної кризи, а ці гавріки півмільярда візьмуть ше на вибори..бл... аби ж хоть шось помінялося... а нічо не поміняється...
Пророк

У меня такое впечетление что это все происходит за зарание спланированом сценарии
горгона пилипівна

Фото Охотник, по-моєму все простіше...дві срачели на одном стільці не всидять, а ще памятаєте про рака, лебедя і щуку? ото така самі фігня... всім в різні сторони... тіки при чому тут народ? фіг пойму...
Риклохматко синьо-змерзле

Відповідь:
Весело да? ПАшути , порадiй, поиронизируй... вот она, реакция на кризис в стране...
Канєшно, весело! А чого ж сумно? І що лишається робити, окрім як іронізувати і радіти за те, що не виздихали всі? Може запропонуєш свій варіант?
Мовчати і терпіти - як завше робили? Так нас тоді в натурі тихенько так всіх задавлять, і половина стане гряззю паховою, а інша половина цю грязь буде башмаком штовхати - роби, рабе, і мовчечки...

Відповідь:
Допис від Tail Переглянути допис
дык а што? лучше опять диктатуру пролетариата?
да и вобще не нужно путать Божий дар с яичницей - у нас ведь не демократия, а одно только название
А я про шо? У нас найсправедливіша деРмократія у світі!

Блін, як все кумарить - куди не плюнь, розруха і занепад...Гнітить це, товаріщі, бо не бачу я для своїх дітей перспектив для нормального житті, а не існування...Гнітить страшенно.
КАААААААРРР

распустить легче чем связать..
Вселенское Зло

Ога. Такие распущенные... Ховайся
змія болотяна ОЧКОва

памойму нада їхать в Болгарію і запозичувать досвід викидання парламентарів і урядовців з вікон їхніх же кабінетів. ну і підїзд до феофанії заблокувать. хай в районці десь корчаться. ПІД...СИ, більше слів німа.
скажений завсідник :)

Відповідь:
Допис від aneisha Переглянути допис
памойму нада їхать в Болгарію і запозичувать досвід викидання парламентарів і урядовців з вікон їхніх же кабінетів. ну і підїзд до феофанії заблокувать. хай в районці десь корчаться. ПІД...СИ, більше слів німа.
Хмм, а невже в Болгарії теж викидали? Я знав тільки про чехів таке.
змія болотяна ОЧКОва

fragov, а канєшно! і чехи і болгари. тре і тих і тих попитать. "перемішать, але не взбалтувать"
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Открытое письмо гражданину Украины Ющенко В.А. Def Політика 4 02.04.2008 11:05
Вихід з кризи Ющенко-Тимошенківського протистояння є Taraslt Політика 1 28.02.2008 19:58
ВсеУкраинский интернет-опрос по выборам в Верховную Раду-2007! Prospect Політика 17 03.09.2007 21:53
Ющенко привітав гостей Сорочинського ярмарку RSS Теревені 0 14.08.2007 16:20
драго против ющенко: первый политический дисс Yorik Rap/Hip-Pop 10 17.08.2005 22:16

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum