Ви переглядаєте тему Ющенко распустил Верховную Раду в розділі Теревені, що є підрозділом форума Інше; Відповідь: Допис від V00D00People Весело да? ПАшути , порадiй, поиронизируй... вот она, реакция на кризис ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
09.10.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
ну так это ваши проблемы, нравится терпеть - терпите скотское отношение руководства Востаннє редагував Ihor: 09.10.2008 о 07:19. Причина: Automerged Doublepost | |||
09.10.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
а ви бачили який Ющ був задрочений? мені його жалко і нас жалко... сцуко, дайте мені маханьку бомбу, я її кину в приміщення ВР... бо толку з тих виборів... а нинішні вибори до процесів економічних матимуть опосердкований стосунок... бо всьо і так плохо, доменні печі стоять, сталь ніхто не купує, ціни ростуть від економічної кризи, а ці гавріки півмільярда візьмуть ше на вибори..бл... аби ж хоть шось помінялося... а нічо не поміняється... | ||
09.10.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
У меня такое впечетление что это все происходит за зарание спланированом сценарии | ||
09.10.2008
| [permalink] | ||||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Відповідь:
Мовчати і терпіти - як завше робили? Так нас тоді в натурі тихенько так всіх задавлять, і половина стане гряззю паховою, а інша половина цю грязь буде башмаком штовхати - роби, рабе, і мовчечки... Відповідь:
Блін, як все кумарить - куди не плюнь, розруха і занепад...Гнітить це, товаріщі, бо не бачу я для своїх дітей перспектив для нормального житті, а не існування...Гнітить страшенно. | ||||
09.10.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Хмм, а невже в Болгарії теж викидали? Я знав тільки про чехів таке. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Открытое письмо гражданину Украины Ющенко В.А. | Def | Політика | 4 | 02.04.2008 11:05 |
| Вихід з кризи Ющенко-Тимошенківського протистояння є | Taraslt | Політика | 1 | 28.02.2008 19:58 |
| ВсеУкраинский интернет-опрос по выборам в Верховную Раду-2007! | Prospect | Політика | 17 | 03.09.2007 21:53 |
| Ющенко привітав гостей Сорочинського ярмарку | RSS | Теревені | 0 | 14.08.2007 16:20 |
| драго против ющенко: первый политический дисс | Yorik | Rap/Hip-Pop | 10 | 17.08.2005 22:16 |