Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 21.09.2008   [permalink]
личность

Шукаю прихильників нездорового способу життя, питущих і неадекватних людей

шукаю людей з нестандартним мисленням , біомасу прошу не турбувати.
Алкогении приветствуются.
-/-

Re: Шукаю прихильників нездорового способу життя, питущих і неадекватних людей

Нашол +1
Постійний відвідувач

Відповідь:
Допис від Виння Пых Переглянути допис
шукаю людей з нестандартним мисленням , біомасу прошу не турбувати.
Алкогении приветствуются.
Батєнька зараз цього дора навалом.Більш того ми дожились до того що правильна поведінка стала неправильною,і взагалі все перевернулось догори дригом
змія болотяна ОЧКОва

Відповідь:
Допис від Коновалець Переглянути допис
ми дожились до того що правильна поведінка стала неправильною
а шо є правильною поведінкою? хтось визначав розміри і форму правильності?
якшо в світі є шось, шо не піхдодить під канони Вашої правильності, то так і кажіть. А то розписуєтесь за всіх і заодно.
Постійний відвідувач

Відповідь:
Допис від aneisha Переглянути допис
а шо є правильною поведінкою? хтось визначав розміри і форму правильності?
якшо в світі є шось, шо не піхдодить під канони Вашої правильності, то так і кажіть. А то розписуєтесь за всіх і заодно.
Переформульовую свою фразу

"Ми дожилиь до того що бухання стало суспльною нормою а знайти бодай одну людину яка б погодилась відпочити зокрема погляти без випивки майже нереально".І це правда
змія болотяна ОЧКОва

Можливо ота сама людина не хоче і не вважає за потрібне демонструвати те, що для неї є нормою. я знаю більше ніж достатньо людей, які не п"ють. Їм так добре і, вони про то не кричать. живуть собі тихенько і не звинувачують весь навколишній світ в тотальному алкоголізмі.
є така думка, що коли в людини проблеми з усім навколишнім світом, то можливо проблема не в світові, а в самій людині?!
припускаю, що непитущим, або не надто питущим людям не цікаво з Вами, а не нецікаво не бухати.

Востаннє редагував aneisha: 21.09.2008 о 17:58.
Постійний відвідувач

Відповідь:
Можливо ота сама людина не хоче і не вважає за потрібне демонструвати те, що для неї є нормою. я знаю більше ніж достатньо людей, які не п"ють. Їм так добре і, вони про то не кричать. живуть собі тихенько і не звинувачують весь навколишній світ в тотальному алкоголізмі.
.
Шановна от і де ж ті люди га?Я перепрошую ле в тому то і справа що я теж сидівби собі тихо відпочивав би чи гуляв якби зміг знайти таку компанію чи таких друзів які б не пили.

Відповідь:
є така думка, що коли в людини проблеми з усім навколишнім світом, то можливо проблема не в світові, а в самій людині?!
.
Розкажіть це євреям і атифашистам в Німеччині в 30рр

Востаннє редагував Коновалець: 21.09.2008 о 18:19. Причина: Automerged Doublepost
змія болотяна ОЧКОва

і знову Ви вириваєте слова із контексту. У тому тексті, який Ви не процитували містилась відповідь на Ваше запитання.

чогось мені завжди здавалось, що євреї і антифашисти до піднятої Вами надважливої проблеми всесвітнього п"янства не мають ну зовсім ніякого відношення.

ЗІ: може я б їм щось і розказала, але у нас значна різниця у віці.

Востаннє редагував aneisha: 21.09.2008 о 21:51.
Постійний відвідувач

Відповідь:
припускаю, що непитущим, або не надто питущим людям не цікаво з Вами, а не нецікаво не бухати.
Зовсім ні.Я знаю таких людей які невживають спиртного і мають трохи вільно час числом 2.
З тими двома людьми я нормально здружився.Вельми жаль що у них також з часом чималі проблеми але тим не менш.Я продовжую свої пошуки і головна проблема якраз відстуності(майже поголовній) таких людей або вільного часу у них.Дечі не раніш як вчора мене запрошували погуляти навітькілка питущих людей(що явно зперечую вашу думку щодо моєї нецікавості) але я звісн епішов в слу планованого ними вжвання пива
змія болотяна ОЧКОва

вам переконувати мене в своїй кльовості немає потреби. особливо тоді, коли друзі, а тим більше однодумці у Вас є.
так само, в принципі, не є проблемою знайти людей, які не п"ють. принаймні за умови наявності широкого кола спілкування.
Але це вже біг по колу, бо про другорядність алкоголю вам вже неодноразово казала не тільки я.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Шукаю прихильників здорового способу життя, непитущих і просто адекватних людей Коновалець Пошук людей в Полтаві 102 25.10.2008 02:30
Шукаю прихильників здорового способу життя, непитущих і просто адекватних людей Коновалець Знайомства 16 17.08.2008 01:47
Яке ж воно дивне, суспільне життя! nickeler Гумор 0 28.06.2008 09:27
Життя взимку Марина Новеньким Полтава форуму 15 29.02.2008 15:24
Фест рок музки у Кременчуці. Для прихильників важкенького :) maks_well Афіша Полтави 0 18.08.2007 23:57

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum