Ви переглядаєте тему Шукаю прихильників нездорового способу життя, питущих і неадекватних людей в розділі Теревені, що є підрозділом форума Інше; шукаю людей з нестандартним мисленням , біомасу прошу не турбувати. Алкогении приветствуются....
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
21.09.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
| ||
21.09.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
| ||
21.09.2008
| [permalink] | |||
| Постійний відвідувач |
Відповідь:
"Ми дожилиь до того що бухання стало суспльною нормою а знайти бодай одну людину яка б погодилась відпочити зокрема погляти без випивки майже нереально".І це правда | |||
21.09.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Можливо ота сама людина не хоче і не вважає за потрібне демонструвати те, що для неї є нормою. я знаю більше ніж достатньо людей, які не п"ють. Їм так добре і, вони про то не кричать. живуть собі тихенько і не звинувачують весь навколишній світ в тотальному алкоголізмі. є така думка, що коли в людини проблеми з усім навколишнім світом, то можливо проблема не в світові, а в самій людині?! припускаю, що непитущим, або не надто питущим людям не цікаво з Вами, а не нецікаво не бухати. Востаннє редагував aneisha: 21.09.2008 о 17:58. | ||
21.09.2008
| [permalink] | |||
| Постійний відвідувач |
Відповідь:
Розкажіть це євреям і атифашистам в Німеччині в 30рр Востаннє редагував Коновалець: 21.09.2008 о 18:19. Причина: Automerged Doublepost | |||
21.09.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
і знову Ви вириваєте слова із контексту. У тому тексті, який Ви не процитували містилась відповідь на Ваше запитання. чогось мені завжди здавалось, що євреї і антифашисти до піднятої Вами надважливої проблеми всесвітнього п"янства не мають ну зовсім ніякого відношення. ЗІ: може я б їм щось і розказала, але у нас значна різниця у віці. Востаннє редагував aneisha: 21.09.2008 о 21:51. | ||
21.09.2008
| [permalink] | |||
| Постійний відвідувач |
Відповідь:
З тими двома людьми я нормально здружився.Вельми жаль що у них також з часом чималі проблеми але тим не менш.Я продовжую свої пошуки і головна проблема якраз відстуності(майже поголовній) таких людей або вільного часу у них.Дечі не раніш як вчора мене запрошували погуляти навітькілка питущих людей(що явно зперечую вашу думку щодо моєї нецікавості) але я звісн епішов в слу планованого ними вжвання пива | |||
21.09.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
вам переконувати мене в своїй кльовості немає потреби. особливо тоді, коли друзі, а тим більше однодумці у Вас є. так само, в принципі, не є проблемою знайти людей, які не п"ють. принаймні за умови наявності широкого кола спілкування. Але це вже біг по колу, бо про другорядність алкоголю вам вже неодноразово казала не тільки я. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Шукаю прихильників здорового способу життя, непитущих і просто адекватних людей | Коновалець | Пошук людей в Полтаві | 102 | 25.10.2008 02:30 |
| Шукаю прихильників здорового способу життя, непитущих і просто адекватних людей | Коновалець | Знайомства | 16 | 17.08.2008 01:47 |
| Яке ж воно дивне, суспільне життя! | nickeler | Гумор | 0 | 28.06.2008 09:27 |
| Життя взимку | Марина | Новеньким Полтава форуму | 15 | 29.02.2008 15:24 |
| Фест рок музки у Кременчуці. Для прихильників важкенького :) | maks_well | Афіша Полтави | 0 | 18.08.2007 23:57 |