Ви переглядаєте тему Взуття фірми "Крокуль" в розділі Теревені, що є підрозділом форума Інше; Чесно кажучи...жуть рідкісна... Хоча про якість можу сказати добре слово!!! Років 4 тому я купила ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
27.08.2008
| [permalink] | ||
| Завсідник |
Вставлю за крокуль свої 5 копійок. там дотримуються технологій. вибір невеликий, аде взуття якісне. принаймні чоловіче. вони працюють переважно за давальницькими схемами, 90% продукції іде в США, Британію, Німеччину. Ціни більше (менше) ніж прийнятні. Востаннє редагував Victorious: 27.08.2008 о 17:51. | ||
27.08.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Так як я дуже бережу свою взувачку (бо важко підібрати собі розмір), то мої крокулівські сапожки прослугували 5 років)) Зара у баби лежать у комірці, взимку як приїжджаю, ганяю в ліс у них - досі не промокають, хоча вже шкіра потріскалася. Купувала за ці 5 років різні шкреки на зиму, але...всі чомусь не дотягували і до середини...доводилося старі витягувати, добре шо хоч у них фасон якийсь такий, незрозуміло під яку моду)) | ||
27.08.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
а у мене тож є крокулівські кросовки шкіряні...так собі по вигляду...їм років 6 мабуть...нічо досі таскаю, в болото чи коли дощ... а шо? були ше до того ботиночки, ой які улюблені! Зносила в цурпалки. Протерлася підошва... прогризли дірки подружкині собаки... мо кому й не подобається така формама як "гіввнодави" але як на мене самоє оно. жалію шо таких більше нема. і якість в них таки неубіваєма. Стіллс розлазяться за півроку, а цим пофік. | ||
27.08.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
| ||
28.08.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
туфли конечно рулят, но в такую мерзкую погоду как у нас осенью, зимои и весной они погибают крайне быстро( причем дорогие и качественные туфли), не смотря на то что передвигаюсь преимущественно на авто, а покупать финские говнодавы из за того что они сделаны по технологии "Горе текс" не буду из принципа, так что остается либо Адиковсские кросовки с Горе текс либо Экко с Горе текс:) | |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Український "Beeline" пропонує своїм абонентам "Довірчий платіж" | fragov | Оператори мобільного зв'язку | 0 | 23.06.2008 15:57 |
| Дивіться фільми В. Ар`єва "Земля в ілюмінаторі" та "Донецька мафія. Перезавантаження" | fragov | Політика | 0 | 30.09.2007 23:41 |
| 19 травня в клубі "22" відбудеться концерт відомої київської групи "Тінь Сонця" | Voronopad | Афіша Полтави | 8 | 28.06.2007 00:38 |