Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 15.08.2008   [permalink]
-

Як Ви заробили свої перші у житті гроші?

Розказуємо
меломанка
Re: Як Ви заробили свої перші у житті гроші?

Відповідь:
Допис від Odo Переглянути допис
Розказуємо
на 4-м курсе учёбы в универе,параллельно(неделю работала-неделю училась) работала менеджером
банка по потребительскому кредитованию населения.
получалась существенная добавка к стипендии
змія болотяна ОЧКОва

Одо, а як щодо почати з власного прикладу?
-

Відповідь:
Допис від aneisha Переглянути допис
Одо, а як щодо почати з власного прикладу?
Та будь ласка.
Якось я задовбав свою матусю проханнями щось мені купити і вона сказала, що я можу заробити собі на це сам, у неї є якісь знайомі і вона може мене влаштувати попрацювати на канікулах. Я тоді саме закінчив 6-у клясу середньої школи. Між Ивонченцями та Автоагрегатним (здається) заводом був такий радгосп "Дєкоратівниє растєнія", мені одразу ця назвочка не сподобалася. Певного дня я з’явився, до того радгоспу, отримав ножиці для підстригання нижніх гілок саджанців дерев і заходився працювати.

Виходило приблизно так: 100 підстрижених саджанців = 80 копійок. Достригши десь 50-го саджанця надвечір, я зрозумів що у світі порушені якісь ґлобальні співвідношення витрат людських сил та грошового еквіваленту. Мене можна зрозуміти — руки мої з незвички вкрилися пухирями і навіть торкатися ножиць було боляче. Проте, перемагаючи біль та відразу до світової несправдливости я таки справно ходив на цю роботу ще кілька днів і щовечора ретельно підраховував скільки ж я заробив. Наприкінці тижня, я вирішив, що досить і треба вже і зарплатню отримати.

Кілька моїх спроб знайти когось у "штаб-квартирі" наштовхнулися на глухе нерозуміння ситуації, тоді був покликаний тато і накручений по дорозі моїми міркуваннями, щодо світової несправедливости. До нього у "штабі" поставилися з більшою зацікавленістю, пофліртувавши трохи з секретаркою, він дізнався, що каса сьогодні не працює, але зважаючи на урочистість моменту (перші зароблені гроші) ця пані — шість чи п’ять, чесно зароблених тяжкою працею, карбованців, люб’язно погодилася нам відшкодувати зі свого гаманця, а сама потім пообіцяла отримати їх за мене з каси. Отак

Востаннє редагував Odo: 15.08.2008 о 13:23.
Постійний відвідувач

Ну если в теме говорится, вобще как самий первый раз заработал, то когда был маленький, я читал, и за страницу давали 10 копеек )) так я собирал денежки))
скажений завсідник :)

З того, що пам'ятаю - продавав домашні квіти на першому поверсі в ЦУМі в Полтаві. Кожного ранку до відкриття ЦУМу приходив туди, виносив квіти зі складу, поливав і продавав.
Вистачало на морозиво і ще щось в день.
Постійний відвідувач

А я на выпускное платье 9 кл. зарабатывала шитьем - помогала соседке шить крутые платья и кофточки для продажи в ЦУМ. И вышивала бисером.Проработала недели две. В день зарабатывала по 10-15 рублей! Крутые деньги тогда были! А в 10-11 кл. работала в школьном кооперативе - шили для деток одежду.
Постійний відвідувач

А я совершенно банально - подсобником на стройке...
Новачок

це було в класі десятому. зробила заочнику контрольну з англійської. 30 гривень. витратила на книжку Манілова "Учись акомпанировать на гитаре".
Старий 16.08.2008   [permalink]
Філософф

в 9 классе, у папы на фирме, на обьекте сбивал плитку за 20 гривен в день, как шас помню плитка - зараза, держалась на удивление крепко:) шас правда на эти деньги и пива то не по пить, а тогда чуствовал себя довольно обеспеченным человеком
Відповідь

Закладки

Теги
гроші

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Підготовчі курси перед школою дають свої резултати RSS Теревені 0 31.08.2007 17:30
Підготовчі курси перед школою дають свої резултати RSS Теревені 0 31.08.2007 15:41

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum