Ви переглядаєте тему Какое авто выбрать? в розділі Теревені, що є підрозділом форума Інше; Народ нужно общественное мнение. У меня на данный момент Daewoo Sens, хочу поменять авто на ...
| Результати опитування: Какое авто выбрать? | |||
| Mitsubishi Lancer(9) | | 7 | 63,64% |
| Chery Elara | | 0 | 0% |
| Opel Astra Classic | | 4 | 36,36% |
| Опитування з кількома варіантами відповіді. Голосували: 11. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
10.08.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
| ||
10.08.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
ТС, прикрути голосовалку:) | ||
11.08.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
ага, Опель знач не машина, а Чері машина??? не смішіть!!!! хочете шоб зразу, не виймаючи з тачки на кладовище - от, це саме то шо треба! Бачила я цю "тачку з фольги" яку придавила "десятка" і якась іномарка, якби даж і не Опель...то це пісєц - мяко сказано... | ||
14.08.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Лансер самому нравитса что по расходу топлива 8л по городу что по надежности агрегатов. Но на него очередь в 4 месяца и его снимают с производства. Опель канеха машина что нада но вот совсем он безликий как по мне) и все же это почти Украина а если наши влезли в машину то минусов подабавилось я уверен. Элара отпала сама собой =) Может б\у? вот к примеру хонда сивик... ну пля апупительная машина ![]() http://www.china-motors.ru/news_china.php?id=168 бгагагага)))) Востаннє редагував G1per: 14.08.2008 о 20:38. Причина: Automerged Doublepost | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Выбрать стоматологический кабинет? | soloha | Життя міста Полтава | 8 | 09.09.2008 14:27 |
| Помогите выбрать интернет (тариф) ... | GLOOMER | Локальні Мережі та Інтернет в Полтаві | 4 | 20.12.2007 09:47 |
| Авто airbrush | SnegoVik | Авто & Мото | 6 | 16.07.2007 11:26 |