Ви переглядаєте тему А давайте заборонимо?... в розділі Теревені, що є підрозділом форума Інше; Отже, сабж. Перш за все стосується неформалів у найширщому значенні цього слова... А на загал ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
20.06.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Боже, спасіба шо я вже виросла, і шо я не там! Брєдятіна - забороняти робити пірсинг, одягати чорне і не матюкатися! При прочитанні даного тексту захотілося зробити ще одну дірку у вухові, натягти бєрци і шкіряний корсет, а також голосно і довго матюкатися))) О! забула! І канєшно вештатися до самісінького ранку по вулицям, порушуючи комендантську годину! | ||
20.06.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Ага, а ще давайте вдягнемо червоний сарафан, відмовимося від цивілізації і будемо старовірами - і все для врятування наступного покоління. В ліси! В ліси підемо - будемо з природою єднатися! | ||
20.06.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
а что не нравится из тех пунктом с которыми я согласен!? в цивилизованных странах все так, и ни кто в лес не уходит | ||
20.06.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
власне посилання http://life.pravda.com.ua/surprising/484500c5d44e8/ Ihor, от скажіть будь ласка, вам батьки щось забороняли в дитинстві таке, чого ну дуже хотілося? і дуже помогало вам те, що вам його забороняли? все одно все бралося через перевірених осіб, знаходилося і те.де і те.пе. мені маман в 7 класі вручила книжку "Секс в культурах мира" (це при тому, що гортала її я в 3 класі ще, чи в 5). Я це до того, що заборона тільки породжує інтерес. А тут треба копати глибше. ЧОМУ ці люди одягаються так, колять "тоннелі"? Вважаєьться, що все це через почуття відчуженості і тотальної самотності. А хто її вилікує, коли батьки займаються всим чим хочеш, а не дитиною. Бізнес тайм, мать його неладно.... Востаннє редагував nickeler: 20.06.2008 о 11:17. Причина: Automerged Doublepost | ||
20.06.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Лайт, прямо в точку! Как я выжил, как я спасся.. Якби я зараз була підлітком з нестійкою психікою то хтозна куди б мене і занесло...Може мені б і корисним був комендантський час, хто зна шо в них там в голові, в тих підлітків...Забула. | ||
20.06.2008
| [permalink] | ||||||||||||||||
| змія болотяна ОЧКОва |
мдаааа, цыкаво що ж нда було курить....... а може цев дердуми РФ колективний ранковий недойо.... Відповідь:
Відповідь:
Відповідь:
Відповідь:
а шо ж тоді робити з батьками так званих "неблагополучних" сімей? ім і без того на своїх діток пофіг. Відповідь:
і то забороняють матюкатись телефоном. а у приватному спілкуванні? Чи батькам нада сидіть цілодобово ходить за своїми чадами і фільтрувать базар? Відповідь:
Відповідь:
Відповідь:
а ху із нацболи????????? Відповідь:
і вапше, емо - це зараз мода така. змініть її..... Відповідь:
Відповідь:
Відповідь:
Відповідь:
Відповідь:
вопшем, главное серцем не стареть... | ||||||||||||||||
20.06.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
половое воспитание это другое дело.... а вот например ГТА совсем не детская игра | |||
20.06.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Ihor, воно то звичайно так. багато з того, що написано і справді треба винищити. але не такими методами. Бо самими заборонами мало чого досягнеш. повинна бути продумана політика. а не тупа заборона. я писала, що пиво неповнолітнім продавати заборонено, але ж продають. і ніхто за те жодних покарань не несе. все складно | ||