Ви переглядаєте тему А давайте заборонимо?... в розділі Теревені, що є підрозділом форума Інше; Відповідь: Допис від nickeler [ насаджуванням ніц не доб"ються!!! треба щоб людина сама захотіла чогось ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
12.09.2008
| [permalink] | |||||||
| Постійний відвідувач |
Відповідь:
Офтоп: Відповідь:
Офтоп: Відповідь:
Відповідь:
Відповідь:
По-друге власне це нен функція релігії пристосовуватись під життя релігія має бути або паралельна життю або сама його змінювати Якщо батьки зхочуть я не проти але робити це обов"язковим категорично неправильно.Доречі наша система освіти прищеплює людям ненависть до вивчаємих дисциплін.Напрриклад якби мені батьки ще в дитинстві не прищепили любов до історії то я би після перших занять в школі возненавидів би її люто. Востаннє редагував Коновалець: 12.09.2008 о 02:06. Причина: Automerged Doublepost | |||||||
12.09.2008
| [permalink] | ||||
| Постійний відвідувач |
Відповідь:
![]() І взагалі чого я людина яка ні разу не курила і не пила маю таскатись з паспортом і лякатись постійних рейдів і всього іншого через те що бачте є бухарі з якими держава бореться?Чому я маю платити своїм комфортом через бухарів і куряг?Яких,зуб даю з усіма пломбами.менше всеодно не стане Відповідь:
А можна детальніш? Востаннє редагував Коновалець: 12.09.2008 о 02:14. Причина: Automerged Doublepost | ||||
12.09.2008
| [permalink] | ||||
| Філософф |
Відповідь:
Відповідь:
Востаннє редагував Ihor: 12.09.2008 о 06:52. Причина: Automerged Doublepost | ||||
12.09.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
| ||
14.09.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
| ||