Ви переглядаєте тему А давайте заборонимо?... в розділі Теревені, що є підрозділом форума Інше; Відповідь: Допис від Ihor да можно и у нас пить, вся проблема в том как ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
20.06.2008
| [permalink] | |||
| змія болотяна ОЧКОва |
Відповідь:
між іншим, от наче заборонили в нас пить пиво на лавках. а як бути з вуличними площадками кафе, барів і ресторанів? вони здебільшого відкриті для очей перехожих, ходять повз і діти теж. А п"ють в середині не тільки соки..... | |||
20.06.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Ihor, мдя... там статей много. Правда что сели - это жестко. Может побороться за ребят было некому? Таким образом раскрываемость повышать - дык это не кул. Так далеко пойти можно :типа заходи к любому в дом, зажимай дверьми пальцы, и сам подпишет признание, что использовал ПО и нелицензированную продукцию с умыслом уничтожить вселенную во имя великого секретного ордена святого пупсика :) aneisha, единственный выход, имхо. Еще хорошо посмеяться над этим, но только так...по доброму)) | ||
20.06.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Офтоп: насаджуванням ніц не доб"ються!!! треба щоб людина сама захотіла чогось окрім пива, тоді з нею можна працювати. а то тут нашим міністрам стрельнуло недавно залучати людей до спорту (бігом займатися). ну і я наприклад після роботи бігати не буду. а придумать книгарні-кав"ярні, якісь клуби п інтересам, шоб там найміцнішим був кефір і кава, так нє. бояцця, що рейтінгу не буде. | ||
20.06.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Офтоп: я тож після роботи німагу бігать. а от кав"ярня - це да. або як варіант хоча б ті ж самі клуби з нормальною музикою і елементарним фейс-контролем. шоб, зайшовши туди раз на пів-року ти відпочив, а не спостерігав суцільне блядство, коли малолітні шалави-дінаміткі знімають товстопузо-сумів. | ||
20.06.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
| |||
02.07.2008
| [permalink] | |||
| Новачок |
Відповідь:
![]() | |||
02.07.2008
| [permalink] | |||
| Пророк |
Відповідь:
В теории церковь должна быть отделена от государства, но в реалиях любое государство не может упустить из рук такой важный рычаг управления как религия. | |||