Відповідь:
Допис від Odo От Ви жартуєте, а такий рух дійсно існує. Є такий письменник Володимр Мегре, що пише книжки про наче вигадану дівчину Анастасію, що ніби мешкає десь у сибірських лісах, серед кедрів і купа народу ведеться на це, багато людей все кидають і їдуть хтозна-куди, єднатися з природою. У мене був приятель, що виїхав у такий спосіб з родиною до Мінусінська там живе їх "гуру" Віссаріон. Навколо, каже озонова дірка, але їх жоден промінь не візьме, так вони вірять. Щоправда одна дівчина, що повернулася звідти розповідала доволі кумедні сцени тамтешнього життя. В США є теж щось подібне. Загалом цей рух зветься екопоселення, але він чомусь завше має якийсь трохи сектантський присмак, мабуть просто екологія слабо людей мотивує на виїзд з мегаполісів до лісів. |
Пане Одо, я зовсім не жартую. Про гуру Віссаріона чула і бачила. Відштовхуючись від цього і писала текст. Але до чого я то все вела? Одна справа - заборона, а інша - правильне вихвання: від батьків і школи. Тут вже було сказано, батьки втомлюються, а у школі наплювать на дітей - одчитав урок - і досвіданія, кіндери.
А підліткам, до речі, інколи просто потрібна елементарна увага, просто шоб їх вислухали, порадили, допомогли. І на жаль, вони цього не отримують. Звідси всі проблеми, нерозуміння, різання вен і споживання наркотиків.