Ви переглядаєте тему Почему не спится в полчетвертого утра :-) в розділі Теревені, що є підрозділом форума Інше; Бывает так... интересно кто почему и зачем...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
02.04.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
У мене таке буває, якшо я всенький день проспала... Але частіше я можу так сидіти лише за розмовою з хорошим другом, якого давно не чула і не "бачила" - хоч і в інеті)) Назагал же безсонням не страждаю - сонько ![]() | ||
02.04.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
когда увлечён время не замечаю, бывает и до поздна засижываюсь. во воремена студенчества, разговоры до рассвета были обыденным делом | ||
02.04.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
| ||
03.04.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Різні причини неспання о пів на четверту бувають, але сьогодні не сама радужна... ![]() Роблю проект...бо як завжди "на вчора". Рахую викиди в атмосферу від утилізаційного заводу... Відчуваю, що треба не тільки від заводу враховувати викиди, а й від усього, що виносять з його території ![]() В мене ось тут лежать документи їхні...ТАКИЙ запах...закачаєшся ![]() Так що отакі причини неспання, хоча я б...в принципі..не проти. Але поки що борюся з бажанням сказати собі: "Ха! так можна ж зараз лягти, поспати до 7 ранку, а потім...до 9 гори можна буде звернути!!!!" Борюся, бо знаю, що буває в такому випадку: всі пріоритети вранці я сильно переоцінюю, і вони перелазять в царство Морфея ![]() | ||
03.04.2008
| [permalink] | |||
| Новачок |
Відповідь:
| |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| ну и дальше что ? почему молчим? | Marisya | Політика | 68 | 05.06.2007 16:08 |
| Почему сгорело артучилище? | Oburi | Куди піти в Полтаві? | 6 | 20.09.2006 11:55 |
| Top 10 причин, почему про-геймерство - полная лажа! | fragov | Софт | 6 | 19.10.2004 04:01 |