Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 09.02.2008   [permalink]
Філософф
Проблеми пазурів в сучасних жінок

Одразу скажу, що в мене проблем з нігтями немає, бо ніколи не мала довжелезних нігтів(ні своїх, ні штучних), оскільки забагато мороки, а толку... Але то таке.
Нещодавно одна моя співробітниця наростила собі нігті. Вийшло гарно, і як справжнє.

Але друкувати на клавіатурі вона почала двома ручками, бо нігтиками новими не потрапляла на потрібні клавіші.
Стало мені її шкода і запропонувала я виготовити насадки на нігті!!!
Взяла вдома спеціальний матеріал("масса для лепки" - продається в дитячих магазинах) і обліпила ним накладні нігті. Матеріал в стані сировини має вигляд пластеліну, в стані продукції - схожий на м"яку гумку з олівця.
Кілька годин насадки застигали, а далі були зняті з манекенів і одягнені на нарощені нігті.
Ось що вийшло:

Тепер людина щаслива і друкує без перешкод.

Цікаво, хто як справляється з труднощами гарних довгих нігтів?
Старий 10.02.2008   [permalink]
Banned

Re: Проблеми пазурів в сучасних жінок

Был бы я её босс. Уволил бы по несоответствию професии.
Зачем работник, который должен печатать, но не может? Пекарь , который не может печь. Слесарь, который должен слесарить, но не в состоянии. Благо ваше, девушки, что, судя по текстуре стола, Вы на гос учереждении работаете.
Філософф

Відповідь:
Допис від zorge Переглянути допис
Был бы я её босс. Уволил бы по несоответствию професии.
Зачем работник, который должен печатать, но не может? Пекарь , который не может печь. Слесарь, который должен слесарить, но не в состоянии. Благо ваше, девушки, что, судя по текстуре стола, Вы на гос учереждении работаете.
Згодна! Коли б вона була друкаркою - треба було б звільняти. А так.. людину брали трохи на іншу посаду. І до її нігтів немає нікому діла, крім неї самої. І не страждає від цього ніхто. Це 100%!
Щодо держ. установи - помилилися. Просто текстура така - так би мовити, косимо під держ. установу
Banned

Відповідь:
Допис від kobieta Переглянути допис
Згодна! Коли б вона була друкаркою - треба було б звільняти. А так.. людину брали трохи на іншу посаду. І до її нігтів немає нікому діла, крім неї самої. І не страждає від цього ніхто. Це 100%!
Щодо держ. установи - помилилися. Просто текстура така - так би мовити, косимо під держ. установу
Тодi, Прошу пробачення!
Постійний відвідувач

kobieta, +100 Творческое,нестандартное решение.
Гуру

Швидко патентуй винахід!!!
-/-

Відповідь:
Допис від черешня Переглянути допис
Швидко патентуй винахід!!!
Поздно
Філософф

Відповідь:
Допис від rust Переглянути допис
Поздно
Що - все? "Поезд ушел"?
Старий 11.02.2008   [permalink]
Риклохматко синьо-змерзле

kobieta, ти і справді креатіФ винайшла!! І додуматися!!
Взагалі люблю довгі нігті, але свої. Бо пазурі мені не дуже подобаються, та й шкоду я боюся заподіяти коханому ненароком - зачеплю ще необачно Свої нігті такими довгими не бувають, але інколи теж заважають друкувати. Але так, як я в більшості лише цим і займаюся, то вже призвичаїлася і друкую вправно. Шкода лише, що нігті мають звичку ламатися...ще й до всього перед якимсь святом
Старий 11.02.2008   [permalink]
Шпійон ;)

никогда не понимал зачем с ногтями такое делать - неудобно ведь до жути + красоты я в этом никакой не вижу
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Проблеми з форумом fragov Робота Полтава форуму 89 2 тижнів тому 17:55
32 поради по залицянню до жінок (дівчат) fragov Знайомства 10 17.06.2008 21:26
Малеча - український ресурс для сучасних батьків Тато Карло Локальні Мережі та Інтернет в Полтаві 0 19.02.2008 02:52
Проблеми варто обговорювати з Урядом RSS Теревені 0 25.08.2007 19:18
Бюджет виконується. З розвитком - проблеми RSS Теревені 0 24.08.2007 12:21

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum