Ви переглядаєте тему Проблеми пазурів в сучасних жінок в розділі Теревені, що є підрозділом форума Інше; Одразу скажу, що в мене проблем з нігтями немає, бо ніколи не мала довжелезних нігтів(ні ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
10.02.2008
| [permalink] | ||
| Banned |
Был бы я её босс. Уволил бы по несоответствию професии. Зачем работник, который должен печатать, но не может? Пекарь , который не может печь. Слесарь, который должен слесарить, но не в состоянии. Благо ваше, девушки, что, судя по текстуре стола, Вы на гос учереждении работаете. ![]() | ||
10.02.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
Щодо держ. установи - помилилися. Просто текстура така - так би мовити, косимо під держ. установу ![]() | |||
10.02.2008
| [permalink] | |||
| Banned |
Відповідь:
![]() | |||
10.02.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
kobieta, +100 Творческое,нестандартное решение. | ||
11.02.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
kobieta, ти і справді креатіФ винайшла!! І додуматися!!Взагалі люблю довгі нігті, але свої. Бо пазурі мені не дуже подобаються, та й шкоду я боюся заподіяти коханому ненароком - зачеплю ще необачно Свої нігті такими довгими не бувають, але інколи теж заважають друкувати. Але так, як я в більшості лише цим і займаюся, то вже призвичаїлася і друкую вправно. Шкода лише, що нігті мають звичку ламатися...ще й до всього перед якимсь святом![]() | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Проблеми з форумом | fragov | Робота Полтава форуму | 89 | 2 тижнів тому 17:55 |
| 32 поради по залицянню до жінок (дівчат) | fragov | Знайомства | 10 | 17.06.2008 21:26 |
| Малеча - український ресурс для сучасних батьків | Тато Карло | Локальні Мережі та Інтернет в Полтаві | 0 | 19.02.2008 02:52 |
| Проблеми варто обговорювати з Урядом | RSS | Теревені | 0 | 25.08.2007 19:18 |
| Бюджет виконується. З розвитком - проблеми | RSS | Теревені | 0 | 24.08.2007 12:21 |