Ви переглядаєте тему Часы - украшение, или просто полезная вещь? в розділі Теревені, що є підрозділом форума Інше; Высказывайтесь... кто что думает, и зачем носит......
| Результати опитування: Носите ли вы часы? | |||
| Да | | 8 | 50,00% |
| Нет | | 8 | 50,00% |
| Голосували: 16. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
31.12.2007
| [permalink] | ||
| Шпійон ;) |
| ||
31.12.2007
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
согласен с fragov и rust-не нужный девайс,мне и по работе мешает | ||
31.12.2007
| [permalink] | ||
| Завсідник |
Вже 5 років ношу годинника Q\Q, зрозуміла, що він водонепроникний, коли зі своїми малими в таборі залізла у воду. Вони мене оббризкали з ніг до голови, а з годинником, який я забула зняти, нічого не сталось. Люблю годинники, як у мене:простий, круглий, звичайний циферблат, сріблястий товстий браслет аля чоловічий. Взагалі, обожнюю чоловічі годинники, але у мене зап2ясток занадто вузький-браслет мого теперішнього годинника зрізали на половину. Мій стиль-годинник трохи менший за чоловічий. А без годинника, хоч і з мобільним, взагалі не можу! | ||
31.12.2007
| [permalink] | ||
| Пророк |
Часы носил и буду носить. Часы в мобиле не воспринимаю. Каждый раз лезть за тел. чтоб узнать время.:( Для повседневного ношения электронные=дата+время+аларм и тп. Для важных встреч или событий стрелочные на кожаном ремешке. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Просто красиво...(для души) | Marisya | Творчість | 77 | 3 тижнів тому 23:50 |
| Просто клипы | Def | Кіно | 57 | 4 тижнів тому 22:27 |
| Новий правопис, чи просто ляп? | kobieta | Мова та Література | 157 | 22.09.2008 11:01 |
| Просто... | ХмаркА | Мова та Література | 18 | 06.02.2008 19:19 |
| жесть!! или просто муся... | AmoKK | Гумор | 2 | 18.02.2006 01:16 |