Ви переглядаєте тему Часы - украшение, или просто полезная вещь? в розділі Теревені, що є підрозділом форума Інше; Перестал носить с тех пор как купил себе первый мобильный....
| Результати опитування: Носите ли вы часы? | |||
| Да | | 8 | 50,00% |
| Нет | | 8 | 50,00% |
| Голосували: 16. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
31.12.2007
| [permalink] | ||
| модератор |
Перестал носить с тех пор как купил себе первый мобильный. | ||
31.12.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
Даже добавить нечего :) Носил и буду носить,всегда ношу с собой две мобилки,но время сверяю только по наручным часам. | ||
31.12.2007
| [permalink] | ||
| Шпійон ;) |
| ||
01.01.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Годинника почала носити років з 8 - гарний такий механічний годинник з гномом... Так от - на даний момент це єдиний годинник, який вижив. Всі, що були після нього(а годинники я намагалася носити ще ...років до 17-18) я успішно губила чи розбивала - дуууууууууууже багато погубила. І потім вирішила, що треба з цим зав"язувати і ходити безгодинниковою. Тому, дуже зраділа, коли з"явився мобільний, який тепер рятує. Думаю, годинники не приживаються, бо я забагато махаю руками ![]() Мені б протиударний якийсь може б і підійшов...але особливого бажання не маю, бо завжди є телефон :), який теж піддається неабиякому ризику. | ||
02.01.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
:( Як можна порівнювати мобільний телефон і гарний годинник? Коли з’явився мобільний, зняла годинник - і весь час ловила себе на думці, шо постійно дивлюся на голий зап’ясток. Дуже вже я звикла до годинника. Та й запізнюватись не так складно, коли він є )))) До того ж це набагато швидше - задерти манжету і глянути на час, ніж порпатися у сумці, де не вистачає лише швейної машинки і довідника по анатомії! Йа за носіння годинника! | ||
02.01.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
а мені без годинника дуже пагано. в ньом ремінець тріхо паламався і тимчасово хожу з голим зап"ястям. а іншого годинника я не хо. я свій люблю. він стільки зі мною пережив - і басейни і падіння..... а на мобільному мені за часом слідкувати не зручно | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Просто красиво...(для души) | Marisya | Творчість | 77 | 3 тижнів тому 23:50 |
| Просто клипы | Def | Кіно | 57 | 4 тижнів тому 22:27 |
| Новий правопис, чи просто ляп? | kobieta | Мова та Література | 157 | 22.09.2008 11:01 |
| Просто... | ХмаркА | Мова та Література | 18 | 06.02.2008 19:19 |
| жесть!! или просто муся... | AmoKK | Гумор | 2 | 18.02.2006 01:16 |