Ви переглядаєте тему Пирсинг... в розділі Теревені, що є підрозділом форума Інше; Кто об этом,что думает??? У кого-нибудь что-то проколото? Как относитесь к людям у кого такое ...
| Результати опитування: Зделали вы себе пирсинг? | |||
| Не сделал | | 2 | 22,22% |
| Сделал | | 2 | 22,22% |
| Некогда в жизни | | 5 | 55,56% |
| Скоро будет | | 0 | 0% |
| Голосували: 9. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
02.01.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Через свій панічний страх до всіх штрикалок так ніколи і не зроблю собі пірсинг..і тату теж не зроблю, хоча дуже хочу...і навіть ще одну дірку у вухові - і те не зроблю, бо там теж проштрикують (((( | ||
02.01.2008
| [permalink] | |||
| Шпійон ;) |
Відповідь:
![]() | |||
02.01.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Якшо я накиряюся, то хіба шо буду літати вулицями і лякати народ)))) Це вже мене доведеться вести у салон - а цього ніхто не зробить, бо всі проти тату на моєму тілі ))) До того ж...навіть п’яною я буду розуміть, шо мене будуть ШТРИКАТИ!!! Так шо...як то кажуть: разгавор кароткій! Я буду милуватися тату на інших людях, а сама до цього не дійду ніколи. | ||
02.01.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
татуировки нельзя делать при наличии алкоголя в крови! иначе будет клякса... жииирррная... расплывчатая.... уж точно масса воспроминаний на всю жизнь)) | ||
02.01.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
Параметри опитування Зделали вы себе пирсинг? Не сделал Сделал Некогда в жизни Скоро будет Некогда в жизни - это ошибка или - значит намерение всё таки когда либо решится? (ни когда или некогда) Может быть когда на "теренах нашої батькивщини" появятся действительно качественно выше по уровню тату салоны, где смогут нанести тот рисунок, узор, орнамент, который хочется, без всякой отсебятины, и с высокой точностью. Востаннє редагував ghfijhg: 02.01.2008 о 17:55. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Татуировка , пирсинг | Marisya | Теревені | 15 | 15.09.2007 23:03 |