Вы просматриваете тему За нападения собак на людей, их владельцев будут сажать на 12 лет в подразделе Свободный разговор, который находится в форуме ГУМВД Украины в Полтавской области; Сообщение от 23q смысл такого намордника? що було? Повторю ще разок. Собака знімала намордник тоді,
Ну може ти везучий дуже.
Я наприклад, займаюсь бігом. А в цих калічних створінь неадеквата реакція на людину, що біжить.
Одного разу просто йшов додому (причому повільно, не роблячі ніяких різкиз рухів, дітей теж поруч не було), піднявся по дорозі за ПУЕТом в напрямку 9 школи, на мене з кущів вискочило чотироноге падло з явним наміром мене гризнути, ледве встиг відскочити, і стати в зручну позицію, щоб дати тварюці по морді. "Танцювали" ми з ним хвилин 10-15, потім десь здалеку його покликали і воно кудись звалило.
Собачці може просто в голову напекти, або вона вирішить, що територія де вона гуляє з хазяїном - її, і треба її від когось захищати и т.п.
да, но мамаша таки, сука, должна следить за тем куда ее чадо перемещается - а не по мобиле трепаться, закатив глаза к небу. сколько раз уже видел - как дите выбегает тупо на дорогу, а мамаша находится на расстоянии километра - "присматривает" типа. руки-ноги бы отрывал таким родителям. а потом у нас то собачники плохие, то водители распоясались. быдло, БЫДЛО - вот самая главная проблема нашего общества и нашего гос-ва.
а че сразу три? давайте забьем тогда сразу тридцать три - че мелочиться-то? народу у нас много.
laithemmer, а если ребенок подбежит сзади и долбанет собаку палкой, то собака обернеться и скажет "осторожней"?? Или подумает, это не то место, снимать намордник не буду??
Слідкуйте за своїм чадом. Щоб дитина не долбанула собаку палкой. Вам дуже приємно, коли вас просто так вдарять? Собаці теж неприємно.
А взагалі таке питання цікаве: А єслі рєбьонок ударіт палкой?.... Це вважається нормою, щоб дитина била собаку палкою?
А єслі моя собака вкусить - це вже не норма, да?
Кльово.
Я б сама тій дитині голову відкрутила.
laithemmer, правильно, вы мне сказали, собака тоже родителям это скажет?