Сообщение от
Мартин
Який жах. Краєм вуха чув про це від друзів. Але чомусь про одного затриманого. Причому я його не те щоб знайомий, але приблизно маю про нього уявлення. Ми декілька разів були в одній компанії в тій самій лісосмузі. Це я про того, що псевдо його Пушкін(бо кудлатий як поет). Так ось цей хлопака настільки мирний, що мені аже не віриться во вони таке зробили. Мабуть гарно "погуділи" перед цим, якщо це дійсно правда.
А що там зараз в цій лісосмузі? Патруль чергує? Бо раніше(я там востаннє був десь рік тому, та й то, кудись поспішав, тому на авто приїхав) наче чергував патруль, значить вони закріплені за цією ділянкою, але з*являються там край рідко. От і не знаю, чи це добре чи ні. З одного боку - погано, бо можливо, але не факт, що там був би порядок більший. З іншого.. нехай би молодь відпочивала.. якщо дуже хоче.. *так* відпочивати..
А взагалі дурне.. дівчина загинула, тепер має, наскільки я знаю від мами, непристойний вигляд навіть для похорону. Мати її у важкому стані.. а всьо через те, що мала таке оточення, яке вона мала, таких "друзів" та весь свій вільний час проводила на тих "тусовках".. Каньонах, Каліфорніях, Блеквудах.. etc.. Одні тільки назви дурацькі.. вибачте мені ті, хто називав збіговиська так.. Але це моя думка.
Нехай друзі та родичі приймуть мої співчуття за дівчину!