Вы просматриваете тему Сепаратизм в Полтаве в подразделе Сообщение о преступлениях, который находится в форуме ГУМВД Украины в Полтавской области; Сообщение от kapra А цього вже місяць ніхто не бачить... Так одітри...
https://vk.com/es.poltava?w=wall-616...89388b0af08b14
Andy, ссылка не в тему.
хмм с москальским акцентом?? эт я понимаю если русскоязычный??))
У нас двинутих сепаратюг вистачає!
Буквально вчора наблюдав картину як фотограф зі стажем Кожемякін посварився з якоюсь довбонутою бабкою, яка не те що за путіна, навіть сказала що Гітлера любить... я не знаю які в неї таракани в голові...
А другий випадок - був на масажі, а масажистка почала росказувати який Лавров розумний і гарний, як його цікаво слухати - а наші аще негодні і так далі.
Не знаю, може я і не прав - але гнав би я цих сук за стіну в кацапію. І не із-за того що вони в ікону фотку Яценюка не ставлять, а по причині, що вони путлеровські ноги розціловують. Падли, блін.
Хай простить мене Господь за такі слова і думки.
І не із-за того що вони в ікону фотку Яценюка не ставлять... а ты поставил его фото в икону?? или это в принципе нормальный политик?? тя не смущает что он занимал должность при януковиче?? не настораживает что порошенко был при яныке министром экономического развития??)))