Хоча я і продовжую користуватися QiP'ом для мережі ICQ, але так як я використовую і інші мережі обміну повідомленнями (Yahoo, MSN, Google Talk), в мене виникла потреба в програмі, яка б могла працювати зі всіма цими мережами, та й ще б перевіряла надходження нової пошти в мою GMail скриньку.
З початку я встановив собі новий Trillian Astra, але так як він ще перебуває в Alpha-стадії, деякі недоробки дуже заважали мені в роботі, тому я був дуже здивований побачивши на одному сайті посилання на Beta-версію іншого клієнта обміну повідомленнями Digsby.
Digsby приємно здивувала мене. Вона підтримує більшість відомих мереж обміну повідомленнями: ICQ, Jabber, Yahoo, MSN, Google Talk. Також може перевіряти вашу поштову скриньку, незалежно від того, чи ви користуєтесь Google Mail або Yahoo Mail, чи будь-якою іншою поштовою скринькою, що підтримуєPOP3 чи IMAP.
Також з допомогою Digsby можна спілкуватися в соціальних мережах Facebook та MySpace, та ця функція мене зовсім не цікавить, тому детально нічого по ній додати не можу.
Після завантаження потрібно зареєструватися.

1Благодарности

,