Відкриваю цю тему, щоб порадити вам кілька корисних розширень для Mozilla Firefox, а також почути ваші поради, щодо користування цим зручних переглядачем і щодо його розширень.
Вы просматриваете тему Розширення для Mozilla Firefox в подразделе Софт, который находится в форуме Компьютеры; Відкриваю цю тему, щоб порадити вам кілька корисних розширень для Mozilla Firefox, а також почути
Відкриваю цю тему, щоб порадити вам кілька корисних розширень для Mozilla Firefox, а також почути ваші поради, щодо користування цим зручних переглядачем і щодо його розширень.
Почну з словників перевірки правопису. Вони дозволяють перевіряти текст, що набирається в текстових полях.
Ви можете завантажити один з двох варіантів: basic (малий розмір, але й менша кількість слів в словнику), large (великий розмір розширення, але й велика кількість слів).
Менший можна скачати прямо з форуму за посиланням внизу допису, або будь-який з указаних за наступними посиланнями:
Український словник перевірки правопису (стандартний)
Український словник перевірки правопису (розширений)
Російський та англійський словники можна завантажити з цієї сторінки:
https://addons.mozilla.org/firefox/dictionaries/ (українського словника на ній чомусь немає).
Ad-Bock Plus
G.Filterset Update
ооо... чичас я вам накатаю...
Значится так...
- AdBlock Plus (повторюсь)
- Autofill Forms (автозаполнение форм)
- Better gMail (для тех, кто пользуется сервисом от Google)
- Download Statusbar (визуализация процесса скачивания)
- DownThemAll! (встроенный download менеджер)
- Fast Video Download
- Firefox Google Bookmarks (для google
)
- Flashblock (блокировка флеш-мусора на сайте, позволяет смотреть только те флешки, которые вам нужно.)
- FlashGot (для закачки файлов. Классно работает с бесплатным Download менеджером FlashGet www.flashget.com/en/download.htm)
- Foxmarks Bookmark Synchronizer (с этой примочкой вы никогда не потеряете ваши любимые закладки/фавориты)
- Gmail Manager (опять для google
проверка почты и оповещение)
- IE Tab (открывает движок Internet Explorer в окне Firefox. Удобно в том случае, если сайт написан криворукими программерами и не работает/плохо работает в фоксе)
- Password Exporter (помогает сохрянит все пароли используемые в Firefox где-то в укромном месте)
- PDF Download (закачка PDF-доков или на выбор открытие их в окне браузера)
- Session Manager (Очень удобно запоминать целые группы открытых окон/страниц. Если часто нужно открывать одни и те же страницы, то это не заменимая вещь!)
- VideoDownloader
- Web Developer (большое кол-во примочек нужных тем, кто разрабатывает веб-сайты)
- Wizz RSS News Reader (чтение новостей без загрузки всевозможного рекламного мусора)
- ...
Додам ще: No Script, Fast dial, Forecastfox weather, Vkontakte downloader
В мене до вогнелиса встановлено:
- ColorZilla
- Download Statusbar
- Firebug
- Flashblock
- Flashgot
- LastPass
- MeasureIt
- PDF Download
- Vkontakre.ru Downloader
- Web Developer
- Xmarks
Може не в тему, але в мене така проблема сталась. Як відкриваю Файрфокс, через пару секунд темніє все вікно, крім самої назви і нижньої строки стану. Думаю це в мене щось несуміщається? Недавно одновила його до 4 версії. Сьогодні таке вперше сталось. На експлорері нормально.
Мои:
1. Firebug
2. Web Developer
3. HTML Validator
4. Text Link
Помню поставил по совету одного "доброго" юзера пару расширений и спустя несколько дней лишился аккаунта вконтакте. Теперь вообще оперой пользуюсь...