Вы просматриваете тему 29 школа, вчителі в подразделе Школьники, который находится в форуме Детки; Сообщение от sharasha Хто там вчився? хто знає вчителів? Є парочку ідіотичних! Хотілось би про
rust, згадуй як то було!))) ага, і тут тебе з днем народження!!!)))
Воспоминания только позитивные![]()
я теж вчилась там
спогади різні, переважно добрі. Вчителі були всякі, але зараз думаю шо більшість хороші, просто в тому віці здавалось навпаки.
sharasha, а навіщо тобі на них компромат? шантажувати? пліткувати? робити поганий імідж людині?
і нащот непотрібних предметів не погоджусь з тобою, того шо я дуже любила малювання в школі, хоч і не ходила в художку (малювати подобалось, але особливого таланту я не наблюдала у себе, шоб займатись цим на, скажімо, вищому рівні). хоча я і проти виставляння оцінок за такі предмети - так само як і фізра, і праця і це ж таки малювання чи образотворче мистецтво, тому шо ясно шо це специфічні здібності людини. але розвивати в дитині фантазію і інші її схильності потрібно, безумовно. тим більше, треба ж якось "розбавляти" навантаження алгеброю, мовами, історією і географією.
Tail, так то воно так, але тут вже залежить від вчителя - чи зможе він зацікавити дітей своїм предметом, і тут вже навіть не має значення, яким саме. я в 29й школі терпіти не могла біологію, саме через молоду і дуже пофігістичну вчительку. коли перейшла в іншу школу (3-ю, до речі:)), то побачила як виявляється можна викладати біологію (а це вже генетичні задачі), і як весь клас їх вирішує і всім подобається!)
малювання у нас викладало декілька вчительок, і одна з них - справжня художниця, як виявилось потім, багато нам розказувала, нікого не лаяла ніколи, до кожного свій підхід. потім, коли я її впізнала сереl учасниць виставки "Перехрестя" в ТРЦ Київ, виявилось, шо вона мене пам’ятає! пройшло 10 років, не менше)))
А в останніх класах свідомо прогулювала уроки вчителів, викладання яких мені не подобалось.
ууууууу!!! Ага, вирізатиму літери із журналів і надсилатиму листи до запитання із шантажем!
А в мене і в голові ніколи не було прогулювати уроки!
Може варто було вчитись, а не шлятись всюди (а за вас же відповідають вчителі!)?
А потім не говорити про побори і про хабарі, які ви (о, канєшно!) ніколи не давали!
я й прізвища її не згадаю, якшо чесно. чорнява така, красива, але до крику нудно говорить ...
Sky, я тебе пам’ятаю зі школи ще, до речі. в тебе керівничкою не Тетяна Семенівна була часом? можу плутати, канєшно....
ну а нашо створювати цілу тему про двох вчителів, які чимсь вам (чи може вашим друзям) не вгодили? ви ж так і висловились десь тут в постах - треба компромат). Ну то нашо, м?
хахахахахахахахахаххаха
да, треба було. аякже. *rofl*. ніколи не повірю, шо ви не прогуляли жодного уроку в житті!). да, останні 2 класи у мене був свій розклад, і шо? і все то ви знаєте, і шо шлялась, і шо хабарі носила (а назвете отак сходу імена вчителів, і кому скіки?), і можна нічого не казати, бо у sharashі, фантазія хароша. романи не пишете? ))