Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 27.02.2008   [permalink]
скажений завсідник :)

Структура розділів/форумів Полтава форуму (створення нових розділів)

На форумі була проведена велика реструктуризація, тепер на головній сторінці форуму відображаються, в основному, розділи пов'язані з Полтавою.
Розділи Полтава Балка, Полтава Фотоклуб, Полтава ГУМВС, Інтереси та Людські взаємини та розділ для іноземних відвідувачів були відокремленні, для зручності, зменшення обсягу сторінок (що в свою чергу впливає на швидкість їх завантаження) у окремі форуми.
Можливо ці зміни на початку будуть викликати деякий дискомфорт, але надіюсь ви швидко освоїтесь і маю надію на те, що ці зміни вам сподобаються.
Це також дає змогу створити інші розділи у відповідних форумах. Тому якщо у вас є ідеї щодо нових розділів, будь ласка, висвітлюйте їх в цій темі (ті хто вже писав мені приватно чи в інших форумах, будь ласка, повторіться і напишіть цей запит в цій темі).
Також пропоную обговорювати в цій темі можливе видалення, перейменування або перенесення вже існуючих форумів.
Будь ласка, не оминіть цей форум своєю увагою. Дякую.
Новачок

Re: Структура розділів/форумів Полтава форуму

Я думаю, это хороший ход, по распределению на разделы. И кнопочки симпотичные :) . А гостям города можно даже рекомендовать англоязычный вариант - супер.
Пророк

Дизайн и структура нравиться
Будут замечания напишу.
Добрий модер ))

Розділ в інтересах - екологія (з теревень можна 2 теми забрати)
Риклохматко синьо-змерзле

Враження:
перше - шок!
друге - розгубленість;
третє - діємо: починаємо ритися, де що заховано.... поки звикну, буду постійно не туди потрапляти:(

Величезний плюс - навіть моє старезне "залізо" швидко завантажує сторінки))))) Моя довольне!

Востаннє редагував laithemmer: 27.02.2008 о 11:33.
Старий 02.03.2008   [permalink]
Гість

Краще б останні дописи й "топ-10" із головної прибрали. Є ж, зрештою, кнопка "Нові дописи", вистачить з головою. А так, як оце - незручно. Хоч бери та окремі закладки на кожен розділ у браузері роби!

Відповідь:
Допис від Атеїст Переглянути допис
Краще б останні дописи й "топ-10" із головної прибрали. Є ж, зрештою, кнопка "Нові дописи", вистачить з головою. А так, як оце - незручно. Хоч бери та окремі закладки на кожен розділ у браузері роби!
Атеїст, ти просто не звик. Навіщо тобі по розділам постійно ходити? Коли хочеш створити новий допис, тоді вибираєш розділ і пишеш. А так зайшов на головну, подивився останні дописи, якщо якийсь зацікавив - перейшов до нього і відповів. Теми створюються набагато рідше ніж дописи, тому навіщо на головній тримати таку купу розділів? А така система, яка зроблена зараз дає можливість створювати більше розділів і підрозділів, розширювати форум.
Гуру

Відповідь:
Допис від Атеїст Переглянути допис
Краще б останні дописи й "топ-10" із головної прибрали.
Не треба прибирати. Дуже зручно так як зараз є.
Користувачі, що подякували черешня за цей допис:
Старий 05.03.2008   [permalink]
Пророк

Возможно будет сменить иконку "Полтава фотоклуб" на дизайн производства фотоклубовцев?
Користувачі, що подякували derentur за цей допис:
Старий 05.03.2008   [permalink]

Відповідь:
Допис від derentur Переглянути допис
Возможно будет сменить иконку "Полтава фотоклуб" на дизайн производства фотоклубовцев?
Так, авжеж. Але бажано, щоб іконка була виконана в стилі тих що вже є. Тобто розмір і приблизний вигляд. Можу вислати psd файл.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Бажаєте допомогти форуму? fragov Робота Полтава форуму 6 25.09.2008 10:51
Обговорення правила форуму fragov Робота Полтава форуму 31 24.07.2008 19:47
WAP / PDA / PPC / Mobile версии Полтава форуму rust Робота Полтава форуму 19 08.10.2007 18:07
Кіно-переклад 2007: Рік нових надій fragov Життя міста Полтава 12 10.04.2007 23:07

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum