Ви переглядаєте тему УВАГА!!! Прийміть участь участь в керуванні форумом! Кінець адмінському свавіллю! в розділі Робота Полтава форуму, що є підрозділом форума Інше; Відповідь: Допис від Waldemar P/S Послание бунтарям: мчите на волю в пампасы и построившись табуном,с ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
27.02.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
| ||
27.02.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
Согласен, что админ превышает свои права. Он должен быть беспристрастным и дипломатичным. Когда же обсуждается какая-то проблема, админ влезает и поддерживает одну сторону, а другую унижает. Полтавский форум должен быть не домом админа, а мы - гостями, он является нашим домом! Права админа - увещевать, чтобы юзеры на "съедали" друг друга, а за нарушения - предупреждать, вырезать СПАМ, и, в крайнем случае, банить. "Кінець адмінському свавіллю!" - это есть, тут ничего не попишешь, и если ничего не изменится, форум потеряет много людей, которые бы хотели высказывать свои мнения и не быть "уделаны". | ||
27.02.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
| |||
27.02.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
Стосовно перевищення своїх прав адміністрацією форуму хочу зауважити, що роботу адмінів повинно зробити прозорою, тільки тоді може бути усунуте питання, що до адмінського свавілля. Як саме це зробити??? На мою думку, слід підтримати Дефа, що до створення теми до якої будуть перенесені всі затерті пости. Я бачу це так: Адмін помічає порушення правил форуму, будь то оффтоп, чи образа, його обов`язком має бути видалення повідомлення, на місці повідомлення Адмін залишає ссилку на пункт правил форуму згідно якого повідомлення було видалено, виносить привселюдне попередження автору повідомлення, або привселюдно банить його якщо, це попередження не перше. Також Адмін залишає ссилку на новостворену гілку чи тему форуму в яку і буде перенесене видалене повідомлення (в цій же темі чи гілці форуму данний допис може бути оскаржено, хочу зауважити, саме оскаржено перед адміністрацією, а не продовжена сварка між відвідувачами форуму то що... Якщо сварка чи образи будуть продовжені в цій темі, відвідувуч карається баном), таким чином інші форумці матимуть змогу побачити , за що саме відвідувач форуму отримав попередження чи бан. Таким чином само собою будуть усунуті претензії що до роботи адміністрації форуму і ніхто з відвідувачів форуму не зможе розігрувати з себе ображеного, а адміністрація форуму не зможе видаляти пости без наслідків... Правила мають бути єдині, як що до простого відвідувача, так і що до адміністрації форуму. Тобто модератор який порушив правила, також має отримувати попередження чи бан. Стосовно Автору проекту, ніяких стягнень бути неможе, оскільки це буде абсурдним, а порушення правил форуму лягає тільки на його сумління :) Стосовно кількості попереджень і бану пропоную продовжити дискусію. Востаннє редагував DevilsAdvocate: 27.02.2008 о 13:03. | ||
| Користувачі, що подякували DevilsAdvocate за цей допис: |
27.02.2008
| [permalink] | ||
| Частий гість |
РЕБЯТА, МЕНЯ ВСЕ УСТРАИВАЕТ! | ||
27.02.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Фрагов, дякую за форум. Єдине,що викликало мій подив:за що банять деяких симпатяг? Але після того, як Адмін опублікував видалені дописи,все стало зрозуміло.... Тобто я згодна з DevilsAdvocate ,- трошки більше прозорості. Все інше влаштовує. | ||
27.02.2008
| [permalink] | |||
| Гість |
Відповідь:
| |||
| Користувачі, що подякували за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Проблеми з форумом | fragov | Робота Полтава форуму | 89 | 2 тижнів тому 17:55 |
| Правила пользования форумом ;) | AnnaVel | Гумор | 1 | 14.09.2007 14:54 |
| Увага!Викрадення Запорізьких Регалій ФСБ(Росії)! | Taraslt | Політика | 1 | 08.01.2007 11:44 |
| Переродження "Нашої України" чи кінець? | Taraslt | Політика | 2 | 22.10.2006 23:47 |