Ви переглядаєте тему Звалище в розділі Робота Полтава форуму, що є підрозділом форума Інше; Дееее????? Деееее поділося Звалище????...
| Результати опитування: Ihor модератор розділу "Звалище" | |||
| Так | | 8 | 80,00% |
| Ні | | 2 | 20,00% |
| Голосували: 10. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
06.02.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
| ||
06.02.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Адмін, ай справді, де звалище? навіщо прибрали?якщо назавжди, то куди писати, те, що можна було писати туди? Ага, іще змінити було б непогано змінити слово "завсідник". Я зовсім не проти укр.мови, але воно якесь дивне. і несипматичне Востаннє редагував aneisha: 06.02.2008 о 14:03. | ||
06.02.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Розділ "Звалище" знову включений. Правила стосовно нього змінені: 1) Деякі дописи/теми - будуть видалятися. 2) Тепер для того, щоб увійти в цей розділ потрібен пароль, для його отримання - приватне повідомлення до Адміна з проханням отримати пароль. Таким чином цей розділ залишається тільки для тих, кому він дійсно потрібен. | ||
06.02.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
знову питання. навіщо видаляти теми, якщо вхід до звалища буде запаролений? | ||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |
06.02.2008
| [permalink] | ||
Супер-клас. Це тепер для того, щоб залишити якийсь пост у Звалищі, тре зробити купу всякої дурні. ІМХО, дуууже зручно ((( | ||
| Користувачі, що подякували laithemmer за цей допис: |
06.02.2008
| [permalink] | ||
І то правда. Я сьогодні надибала чудотворний віршик..хотіла викласти..і шо я бачу? Нема звалища..а тепер воно на паролі... Уже тричі всього перехотілося... | ||
| Користувачі, що подякували laithemmer за цей допис: |
06.02.2008
| [permalink] | |||
| скажений завсідник :) |
Відповідь:
Використовуй для власник віршиків свій блоґ. | |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |