Ви переглядаєте тему Питання стосовно функцій форуму в розділі Робота Полтава форуму, що є підрозділом форума Інше; Хочу представити вашій увазі програму - Feed Reader. З її допомогою можна читати новини у ...
| Результати опитування: Чи користуєтесь ви RSS | |||
| Так | | 4 | 33,33% |
| Ні | | 4 | 33,33% |
| А що це? | | 4 | 33,33% |
| Голосували: 12. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
14.12.2006
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Вирішив зробити опитування з цього приводу. Цікаво також було б почути, якщо ні - то чому, а якщо так - то за допомогою яких програм? На всякий випадок посилання на RSS Полтавського форуму - http://poltavaforum.com/external.php?type=RSS2. Дякую за увагу! | ||
14.12.2006
| [permalink] | |||
| модератор |
Відповідь:
| |||
15.12.2006
| [permalink] | ||
| - |
Використовую за допомогою Ґуґль Десктоп та персональної сторінки у тому ж Ґуґлі, обидва варіянти вважаю дуже зручними, у кожного свої переваги. Звдяки їм завше вкурсі, які теми на форумі мають нові дописи. Всім раджу скористатися (не на всіх форумах канали є), це значно економить час і робить користування різними форумами, та ресурсами з постійним оновленням дуже швидким і зручним. | ||
15.12.2006
| [permalink] | |||
Відповідь:
| |||
26.12.2006
| [permalink] | ||
| Гість |
Скачав я програмку Feed Reader 3.07. Інсталяційний пакет займає всього 3,72 МБ. Встановив... Програма має також український інтерфейс (що мене дуже здивувало). Оформлена мабуть у стилі Mozilla... Шкода, що документація лише на англійській мові, з якою я не дружу... Тому в мене є таке питання: чим "розумна стрічка новин" відрізняється від звичайної? І якщо можна коротенько, як взагалі цю програмку краще використовувати... наведіть якийсь приклад будь ласка. | ||
09.07.2007
| [permalink] | |||
![]() Відповідь:
Востаннє редагував fragov: 09.07.2007 о 13:47. Причина: Automerged Doublepost | |||
03.08.2007
| [permalink] | ||
Якщо ви знайдете десь на форумі орфографічні помилки або помилки перекладу пишіть, будь ласка, в цій темі. Також вказуйте мову і варіант перекладу (можна і без варіанту). Звичайно назви розділів і форумів завжди відображаються української (крім англійського форуму), нажаль їх не можливо перекладати під кожну мову інтерфейсу. Також не пишіть про помилки в назвах тем, їх створюють самі користувачі. Мову можна змінити внизу сторінки або через Панель керування. | ||
14.09.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
Десь місяць тому поставила собі нарешті Feed Reader(звісно ж, з подачі Фрагова :) ). Тепер дуже тішуся з цього факту - таки зручно!!! :) Не потрібно заходити на форум, обновляти сторінку, щоб дізнатися, чи є щось нове. Сидиш, займаєшся своїми справами, а воно: чік - і видає: є новий допис в темі такій то. :) Після того, як поставила Feed Reader, одразу ж почала дивитися, чи підтримується RSS потрібними мені ресурсами. Як виявилося, далеко не в усіх таке є. Я почала діставати адмінів форумів, і деякі задовольними мої вимоги. Тепер от живу і радію :) | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Бажаєте допомогти форуму? | fragov | Робота Полтава форуму | 6 | 25.09.2008 10:51 |
| Ваше ставлення до мовного питання в Україні? | Odo | Мова та Література | 489 | 28.07.2008 11:00 |
| Обговорення правила форуму | fragov | Робота Полтава форуму | 31 | 24.07.2008 19:47 |
| WAP / PDA / PPC / Mobile версии Полтава форуму | rust | Робота Полтава форуму | 19 | 08.10.2007 18:07 |