Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Результати опитування: Чи користуєтесь ви RSS
Так 4 33,33%
Ні 4 33,33%
А що це? 4 33,33%
Голосували: 12. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 24.10.2006   [permalink]
скажений завсідник :)

Попередження про нові повідомлення на форумі - RSS

Хочу представити вашій увазі програму - Feed Reader.
З її допомогою можна читати новини у RSS-форматі (детальніше, про це формат можна прочитати наприлак у Вікіпедії).
Програма - безкоштовна, качати тут: http://www.feedreader.com/download
RSS форуму: http://poltavaforum.com/external.php?type=RSS2
Коли на форумі буде створено новий допис чи тему Feed Reader попередить Вас проце віконцем біля часів в треї. Також в ньому можна продивитися останні повідомлення:
Мініатюри долучень
pitannya-stosovno-funkciy-forumu-untitled-1.gif  

Востаннє редагував fragov: 14.09.2007 о 16:17.
Старий 14.12.2006   [permalink]

Ops Попередження про нові повідомлення на форумі - RSS

Вирішив зробити опитування з цього приводу. Цікаво також було б почути, якщо ні - то чому, а якщо так - то за допомогою яких програм?

На всякий випадок посилання на RSS Полтавського форуму - http://poltavaforum.com/external.php?type=RSS2.

Дякую за увагу!
Старий 14.12.2006   [permalink]
модератор

Re: Чи використовуєте ви RSS?

Відповідь:
Допис від Admin Переглянути допис
Вирішив зробити опитування з цього приводу. Цікаво також було б почути, якщо ні - то чому, а якщо так - то за допомогою яких програм?

На всякий випадок посилання на RSS Полтавського форуму - http://poltavaforum.com/external.php?type=RSS2.

Дякую за увагу!
Не использую, не знаю шо оно такое и как его использовать:)
Старий 15.12.2006   [permalink]
-

Відповідь: Чи використовуєте ви RSS?

Використовую за допомогою Ґуґль Десктоп та персональної сторінки у тому ж Ґуґлі, обидва варіянти вважаю дуже зручними, у кожного свої переваги. Звдяки їм завше вкурсі, які теми на форумі мають нові дописи. Всім раджу скористатися (не на всіх форумах канали є), це значно економить час і робить користування різними форумами, та ресурсами з постійним оновленням дуже швидким і зручним.
Старий 15.12.2006   [permalink]

Question Відповідь: Re: Чи використовуєте ви RSS?

Відповідь:
Допис від V00D00People Переглянути допис
Не использую, не знаю шо оно такое и как его использовать:)

Відповідь:
RSS — це широковживаний стандарт для публікації (та доставки) інформації, а найбільшим чином оновлень, для веб-сторінок. RSS є назвою для сімейства форматів, основаних на XML, для доставки інформації про оновлення на сайті. Існують наступні стандарти:
  • Really Simple Syndication (RSS 2.0)
  • Rich Site Summary (RSS 0.91, RSS 1.0)
  • RDF Site Summary (RSS 0.9 та 1.0).
Тобто, ті хто створюють інформаційне наповнення (наприклад, новинні сайти) використовують цей стандарт для того щоб давати своїм читачам оновлення серед своїх новин або статей. Робиться це у вигляді текстового файлу в форматі RSS.
Формат RSS спеціально розроблено для того, щоб користувачі могли б легко виділити та використати для себе логічно відокремлені блоки інформації — наприклад, назву повідомлення, або автора, або час створення.
Робиться це за допомогою програм, що називаються RSS-читачі або агрегатори. Більшість сучасних інтернет-браузерів можуть самостійно працювати з RSS-потоками.
Ці логічно окреслені шматки інформації можна використати для того щоб створити своє наповнення, або передивлятись зміст сайту, безпосередньо не заходячи на нього браузером - особливо зручно це тому, що RSS-читачі показують чи відбулися на сайті якісь оновлення, чи ні.
І все це робиться однаково для будь якого сайту, що дотримується стандарту RSS.
Найменшу користь, яку може отримувати споживач за допомогою RSS-читача - це переглядати велику кількість сайтів за найкоротший час, який тільки можливо.
Найменшу користь, яку може отримувати той хто інформацію створює - це моментальне її розповсюдження серед тих хто підписався на стрічку новин RSS (RSS news feed), без анонсів по електронній пошті або якимось іншим способом.
Потрібно сказати що ця проста технологія за останні роки буквально перевернула уяви щодо того, як можна ефективно розповсюджувати інформаційне наповнення веб-сайтів.
Провідні українські сайти підключилися до цієї тенденції, і все більше з них також стали надавати доступ до останніх новин у вигляді стрічок RSS.
Я особисто використовую програму, яка зветься FeedReader, детальніше про неї в темі: Попередження про нові повідомлення на форумі.
Старий 26.12.2006   [permalink]
Гість
Home Відповідь: Попередження про нові повідомлення на форумі

Навіть на перший погляд ця технологія досить корисна! Мабуть варто спробувати скористатися нею й собі...
Старий 26.12.2006   [permalink]
Гість
Disk Відповідь: Чи використовуєте ви RSS?

Скачав я програмку Feed Reader 3.07. Інсталяційний пакет займає всього 3,72 МБ. Встановив...
Програма має також український інтерфейс (що мене дуже здивувало). Оформлена мабуть у стилі Mozilla...
Шкода, що документація лише на англійській мові, з якою я не дружу...
Тому в мене є таке питання: чим "розумна стрічка новин" відрізняється від звичайної?
І якщо можна коротенько, як взагалі цю програмку краще використовувати... наведіть якийсь приклад будь ласка.
Старий 09.07.2007   [permalink]

Re: Відповідь: Чи використовуєте ви RSS?

Вже є Feedreader 3.10: посилання.
Відповідь:
Безкоштовна програма для читання новин у форматі RSS або ATOM. Є функція автооновлення каналів за розкладом. Підтримується пошук.
Є цікава функція за назвою "Розумна стрічка новин", яка дозволяє фільтрувати новини за певними правилами (наприклад показувати всі новини, у назві яких є слово Полтава)

Востаннє редагував fragov: 09.07.2007 о 13:47. Причина: Automerged Doublepost
Старий 03.08.2007   [permalink]

Мови форуму

Якщо ви знайдете десь на форумі орфографічні помилки або помилки перекладу пишіть, будь ласка, в цій темі.

Також вказуйте мову і варіант перекладу (можна і без варіанту).

Звичайно назви розділів і форумів завжди відображаються української (крім англійського форуму), нажаль їх не можливо перекладати під кожну мову інтерфейсу.

Також не пишіть про помилки в назвах тем, їх створюють самі користувачі.

Мову можна змінити внизу сторінки або через Панель керування.
Старий 14.09.2007   [permalink]
Філософф
Re: Відповідь: Попередження про нові повідомлення на форумі

Десь місяць тому поставила собі нарешті Feed Reader(звісно ж, з подачі Фрагова :) ).
Тепер дуже тішуся з цього факту - таки зручно!!! :)
Не потрібно заходити на форум, обновляти сторінку, щоб дізнатися, чи є щось нове. Сидиш, займаєшся своїми справами, а воно: чік - і видає: є новий допис в темі такій то. :)

Після того, як поставила Feed Reader, одразу ж почала дивитися, чи підтримується RSS потрібними мені ресурсами. Як виявилося, далеко не в усіх таке є. Я почала діставати адмінів форумів, і деякі задовольними мої вимоги. Тепер от живу і радію :)
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Бажаєте допомогти форуму? fragov Робота Полтава форуму 6 25.09.2008 10:51
Ваше ставлення до мовного питання в Україні? Odo Мова та Література 489 28.07.2008 11:00
Обговорення правила форуму fragov Робота Полтава форуму 31 24.07.2008 19:47
WAP / PDA / PPC / Mobile версии Полтава форуму rust Робота Полтава форуму 19 08.10.2007 18:07

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum