Ви переглядаєте тему Набір модераторів на форум в розділі Робота Полтава форуму, що є підрозділом форума Інше; Панство, хто має бажання стати Модератором в якомусь з розділів, пишіть будь ласка листа мені ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
26.12.2007
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Було прибрано декілька модераторів, які не проявляли, відповідної їх статусу, активності на форумі. І виражаю, поки що усну, подяку модераторам Uksus, V00D00People та Odo. V00D00People - за створення Фото-клубу, який залучив стільки цікавих людей до форуму. Uksus - за освітлення подій пов'язаних з кінематографом в Полтаві і взагалі. Odo - за допомогу в модеруванні форуму і за поради стосовно форуму і порталу. Також хочу подякувати всім користувачам, які запросили своїх друзів і знайомих. Дякую вам, за ваш вклад в розвиток Полтава форуму. | ||
| Користувачі, що подякували fragov за цей допис: |
| DevilsAdvocate, Odo, Olga, RAMM, Rinka, STALKER, Uksus, V00D00People, wwa, ВЛАД21, Кровавая Мери, черешня |
тиждень тому
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
У нас новий Супер-модератор RAMM, вітаю! ![]() | ||
| Користувачі, що подякували fragov за цей допис: |
тиждень тому
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
А мені подобається Рамм, як модер - на свому віку не бачила, шоб він когось засудив, знарошне образив чи ще шось. Майже завжди стримано-розважливий. | ||
| Користувачі, що подякували laithemmer за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| В Кременчуці - Інвестиційний Форум | RSS | Теревені | 0 | 28.08.2007 16:23 |
| Запрошення на Форум Українського Козацтва! | Taraslt | Політика | 5 | 22.10.2006 01:34 |
| Нармальный такой форум :) | Def | Гумор | 0 | 25.08.2006 19:15 |