Ви переглядаєте тему Зміни на форумі та новини в розділі Робота Полтава форуму, що є підрозділом форума Інше; Було б цікаво взнати ваше відношення до змін на форумі. Що було зроблено: 1. Оновлена ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
23.10.2006
| [permalink] | ||
| Філософф |
Взагалі цікаво, що щось змінилося, хоча як і Мілі, мені важко звикати до чогось нового. Дякую за окремий розділ літератури. Тільки чомусь туди не перекинули літературну тему "А люди, взагалі, читають?" Зауваження: Ота верхушечка(орел, герб і все таке...), воно звісно...патріотично, але занадто банально - така картинка скрізь!!! Колір, самі розумієте, що теж можна інший(наприклад...ну...такий ...знаєте? - гарний :blush: зелененький), але то таке вже...навряд чи хтось підтримає. А загалом: :) спасибо нашим "поварам" | ||
23.10.2006
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Цікаво те, що всі зміни обговорюються чомусь в кричалці ... А в мене вона відображується як багацько ????????????? Чому воно так? Мені майже все подобається Тільки куди поділася репутація? (хоча, може, воно й на краще, що кудись поділася, тепер голову не треба ламати за які заслуги тієї репутації добавлялося):dntknw: | ||
23.10.2006
| [permalink] | ||
| модератор |
Кричала то є гарна річ! Що оце таке : «?????????????» для мене також загадка, але я вже навчився з ним боротися. Новий вигляд форуму вважаю більш сучасним та стильним ніж той що був, але до нього треба звикати:) (думаю що не довго ) Поділяю думки що до тієї «верхушечки» на головній сторінці… може її взагалі видалити, тільки місце займає. Стосовно репутації… ну я тільки почав плюски розставляти… А взагалі якісь зміни та рух у перед то дуже добре, форум став більш привабливішим це беззаперечно, всім хто доклав до того лапу – виголошую подяку;) То что действительно не понравилось: 1) - перестала рабоать автоматическая авторизация 2) - внизу где "Последние сообщения" когда нажимаешь на ссылку, раньше перемещало к новому сообщению, а теперь к первому сообщению в теме - неудобно! Востаннє редагував V00D00People: 23.10.2006 о 19:01. | ||
23.10.2006
| [permalink] | |||
| скажений завсідник :) |
Відповідь:
V00D00People, и то и другое - исправлено. :to_keep_order: Еще какие пожелания? :smile: | |||
23.10.2006
| [permalink] | ||
| модератор |
| ||
24.10.2006
|
| Sasha-Grob |
|
Допис видалив Sasha-Grob.
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Розділ: Новини Полтави | fragov | Новини Полтави | 0 | 24.03.2008 18:15 |
| Останні новини на Полтава Порталі | fragov | Теревені | 0 | 14.11.2007 19:31 |
| Депутатати внесли зміни до проекту порядку денного десятої сесії обласної ради | RSS | Теревені | 0 | 31.08.2007 18:45 |
| Новини ігр від Тигра | Сердце Тигра | Софт | 11 | 27.11.2006 20:14 |
| В Росії хочуть посадити українця за антиросійські висловлювання в українському форумі | fragov | Політика | 0 | 02.10.2006 02:09 |